Venner på vandretur ad Lillebæltstien i Middelfart

Venner på tur

Foto: Niels Martner

Skal du og vennerne på en uforglemmeliig tur? Så tag turen til Middelfart! Her får i vores forslag til en oplagt vennetur i Middelfart.

Top attraktioner i Middelfart

Middelfart byder på unikke oplevelser, som i kun finder her. Tag sammen op i 60 meters højde på den Gamle Lillebæltsbro med Bridgewalking, som i ellers kun kan opleve i Sidney eller Brisbane. I kan også gå på opdagelse i Nordens største samling af keramik og porcelæn på Clay eller i kunne stikke til søs og opleve en hvalsafari i Lillebælt, der har en af verdens største koncentrationer af en af marsvin, som er verdens mindste hval.

På kajaktur i Naturpark Lillebælt

En dag på vandet

Foto: www.naturaaktiv.com

Skab jeres eget outdoor eventyr

Hvis i vil skabe en helt unik oplevelse, som med garanti vil give uforglemmelige minder i vennegruppen, kan i med fordel dykke ned i hvad naturen i og omkring Middelfart tilbyder. Her er intet mindre en 117 km kyststrækning, hvor i kan fiske, dykke, sejle, sove, lave mad over bål, bade og nyde nærværet. I Middelfart finder du shelters, der er placeret helt ned til vandet og som ovenikøbet er arkitekttegnede.

Shopping & Sightseeing

Nyd hinandens selskab i stille og roligt selskab med en slentretur gennem hyggelige Middelfart. Oplev byens butikker, gallerier og små oaser mens i har udsigt til Lillebælt. Det hyggelige butiksstrøg ligger side om side med bæltet og skaber en helt særlig stemning på jeres slentretur rundt i Middelfart. Uden for Middelfart finder i også unikke butikker, som Carl Hansen og Søn Flagship Store, der også er et besøg værd.

Hvornår skal i på tur?

Havnefronten i Middelfart

Forår

Sommerstemning på Nytorv i Middelfart

Sommer

Efterårsfarver - Den Gamle Lillebæltsbro - Middelfart

Efterår

Lillebæltsstien i Middelfart ved Fænø færgeleje

Vinter