Gå til indhold

God dejlig morgenstund

I Middelfart kan du vælge at overnatte på det herskabelige slot, på et af de 8 hoteller, i ferieparken, på motellet eller i en af vores 220 feriehuse, kroer eller bed & breakfast. Kommer du med dit eget 'hus', kan du overnatte på vores fem campingpladser, med båden i en af vores ni marinaer eller i første række til Lillebælt på autocamperpladsen.

Skal du vækkes af naturen, når solen stiger op og fuglene kvidrer, så vælg mellem en af vores 12 shelterpladser, i trætoppen under åbent himmel eller på din helt egen ø, Fænø Kalv.

Sov under åben himmel

Langs de fynske kyster finder du mere end 30 shelterpladser med kategorien "blå støttepunkter" - og 7 af dem ligger langs den 117 km lange kyststrækning i Middelfart. Du kommer let til shelterne - både fra land- og vandsiden og har adgang til bålpladser og andre faciliteter. De moderne og arkitekttegnede shelters i Middelfart er designet, så du kan sove i ly og læ hele året rundt. 

Skal du endnu tættere på himlen kan du få en helt unik overnatning og oplevelse på Hindsgavl Halvøen, hvor du kan sove i trætoppene

Hotelovernatning

Overnatning med udsigt og forkælelse med fuld service.

Telt, camper eller båd

Kommer I sejlende eller kørende med jeres eget hus, så har I rigtig mange muligheder for at slå jer ned i Middelfart og omegn.

Læg til ved en af vores små hyggelige havne, parker ved havnefronten eller camper på en af vores pladser et stenkast fra vig, fjord eller hav.