Gå til indhold
Utrolig smuk udsigt fra shelterpladsen ved Søbadet - Middelfart

Fra shelter til slot

Foto: Niels Martner

God dejlig morgenstund

I Middelfart kan du vælge at overnatte på det herskabelige slot, på et af de 8 hoteller, i ferieparken, på motellet eller i en af vores feriehuse, kroer eller bed & breakfast. Kommer du med dit eget 'hus', kan du overnatte på vores fire campingpladser, med båden i en af vores ni marinaer eller i første række til Lillebælt på autocamperpladsen.

Skal du vækkes af naturen, når solen stiger op og fuglene kvidrer, så vælg mellem en af vores shelterpladser, i trætoppen under åbent himmel eller på din helt egen ø, Fænø Kalv.

Sov under åben himmel

Langs de fynske kyster finder du mere end 30 shelterpladser med kategorien "blå støttepunkter" - og 7 af dem ligger langs den 117 km lange kyststrækning i Middelfart. Du kommer let til shelterne - både fra land- og vandsiden og har adgang til bålpladser og andre faciliteter. De moderne og arkitekttegnede shelters i Middelfart er designet, så du kan sove i ly og læ hele året rundt. 

Skal du endnu tættere på himlen kan du få en helt unik overnatning og oplevelse på Hindsgavl Halvøen, hvor du kan sove i trætoppene

Telt, camper eller båd

Kommer I sejlende eller kørende med jeres eget hus, så har I rigtig mange muligheder for at slå jer ned i Middelfart og omegn.

Læg til ved en af vores små hyggelige havne, parker ved havnefronten eller camper på en af vores pladser et stenkast fra vig, fjord eller hav. 

Hotelovernatning

Overnatning med udsigt og forkælelse med fuld service.

Lad dig inspirere af andre

Del dine oplevelser :