VisitMiddelfart
View ind over Middelfart og omegn

Oplev byerne

Her bugter sig et bælt omkring en perlerække af oplevelser. Danmarks nok hyggeligste maritime købstad omringet af lokale knudepunkter og lokale smagsoplevelser ud over det sædvanlige.

Her starter din feriestemning - fra havnefrontens middelhavsstemning i Middelfart, langs kysten mod nord til Strib, og over bakkerne til Vejlby Fed, hvor du finder det fynske Vesterhav. Her er kilometervis af sandstrand, lavt og børnevenligt. Båring Vig byder på bølgende nærvær og leg. Sommer, sol og fisk, der er fanget lokalt – nyd aftenerne i sommerhus med frisk fisk på grillen fra Møllers Fiskehus eller på Gl. Badehotel Fiskerestaurant, hvor du kan nyde den eftertragtede fiskebuffet.

En købstad omdannet med respekt for fortiden og dens stolte håndværk. Hvor begejstringen for materialet og kvaliteten stadig lever, og sætter sit præg på skabertrangen og passionen for at gøre sig umage. En stolthed nedarvet gennem konger, adelsmænd og grever, som giver os mod til at skille os ud og stå i kontrast. Her vokser ambitioner sig store og udsynet strækker sig mod skovene, ikke kun til kanten af vandet, men helt ud i verden. 

Events og aktiviteter

"Det sker"  I vores byer