View ind over Middelfart og omegn

Middelfart kommune - vores byer

Oplev byerne

Her bugter sig et bælt omkring en perlerække af oplevelser. Danmarks nok hyggeligste maritime købstad Middelfart beliggende midt i Naturpark Lillebælt og omringet af natur og lokale smagsoplevelser ud over det sædvanlige.

117 km kyststrækning
Her starter din feriestemning - fra havnefrontens middelhavsstemning i Middelfart, langs kysten mod nord til Strib, og over bakkerne til Vejlby Fed, hvor du finder det fynske Vesterhav. Her er kilometervis af sandstrand, lavt og børnevenligt. Båring Vig byder på bølgende nærvær og leg.

Gennem Fænøsund syd for Middelfart oplever du den smukke kyststrækning ved Gamborg Fjord, der er særlig attraktiv for sejlere og roere. Fjorden gemmer på en fortælling om hvalfangerne gennem 200 år, og det hvalfyldte Lillebælt.

Fyns anden største sø; Fønsvang Sø byder på et enestående og rekreativt naturområde fyldt med fugle du kan betragte fra det skjulte fugletårn. Ved Føns Vig, oplever du et aktivt strandområde med havbane, beachvolley og masser af vandleg med plads til både strandgæster, surfere og SUP.

God fornøjelse!

Events og aktiviteter

"Det sker"  I vores byer