©  Foto:

Påskeferie i Middelfart

Påskeferien er startskuddet på foråret, så find det gode humør og eventyrlysten frem og udforsk Middelfart klædt i forårets farver.

Saml familien og hold påskeferie i Middelfart. Nyd hinandens selskab over en god frokost på en af vores mange spisesteder og brug påskedagene på at komme ud i vores smukke natur. 

Se og oplev noget nyt og få en uforglemmelig påske.

Se et udpluk af vores mange aktiviteter her:

Drømmer du om at opleve udsigten fra toppen af en bro? Med Bridgewalking Lillebælt bliver drømmen til virkelighed.

I Lillebælt finder du én af verdens største koncentrationer af en af verdens mindste hvaler.
Marsvinet kan opleves på tætteste hold i Lillebælt – både fra en af vores mange hvalsafarier eller langs vores 117 km lange kyststrækning. 

CLAY er Danmarks Keramikmuseum. Museet er et kulturelt pitstop for cyklister med en smuk udsigt til Lillebælt, unik udstilling af keramisk kunst, kunsthåndværk og design og en flot skulpturpark.

Glæd jer til at besøge Naturpark Lillebælt. Her venter mange oplevelser i skøn natur. Lillebælt udgør en stor del af naturparken og havet i og omkring Middelfart byder på oplevelser i og under havet.

Er du til aktiviteter og naturoplevelser, så skal du besøge Naturcenter Hindsgavl. Her finder du en naturlegeplads, tarzanbane, og mulighed for mad over bål ved Naturcenteret. Her er med andre ord plads til leg, spas og hygge. Aktivitets – og Naturcenter Hindsgavl er ligeledes et godt picnic spot, med adgang til toiletfaciliteter i centerets åbningstid. Der er borde/bænke som frit kan benyttes i centerets madpakkerum.

I et herregårdslandskab, der daterer sig tilbage til 1200-tallet, har du nu mulighed for at færdes i Hindsgavl Dyrehave, der byder på leg, læring og motion ved gamle fortidsminder, lyden af frøkoncerter ved midnat og synet af sensommerens brølende kronhjorte i brunst.

Vil du med på Danmarks smukkeste gåtur? Så skal du besøge Lillebæltsstien! Her går du forbi strande, kystskrænter, bymiljø, åbne marker og skove. Fra brede grusstier og cykelsti til trampestier i uberørt skov og langs kysten.

Oplev ægte fransk madmarked! Køb lækre franske specialiteter som oste, crepés, macarons, quiche, nougat, hjemmebagt brød, lavendel produkter og meget mere.

Udover dette har vi også minigolf/fodboldgolf, escape game, træklatning, dyp dine egne lys, gallerier, marsvineruten og keramikruten og meget mere....

Find endnu flere påskeoplevelser og events på vores påskeside

Kan du heller ikke få nok af Middelfart? Følg os på vores sociale medier for endnu flere oplevelser.

Instagram: VisitMiddelfart - ferie - getaway - oplevelser (@visitmiddelfart) • Instagram-billeder og -videoer

Facebook: Facebook