Gå til indhold
Prisvindende romkugler - BAK'S BAKERY & DELI - Middelfart

-Strib    -Middelfart    -Gelsted    -Brenderup    -Harndrup    -Ejby    -Båring

Nørre Aaby

Fødeby til Danmarks bedste (2018 til marts 2022) og prisvindende romkugle – kendt og nydt i hele Danmark. 
I Nørre Aaby har du rig mulighed for at være aktiv med børnene – store som små og sætte fantasien fri i Tusindårslegeparken. Ved Føns Vig i syd, oplever du et aktivt strandområde med havbassin, beachvolley og masser af vandleg for surfere og paddleboarders. Fyns anden største sø - Fønsvang Sø - byder på et enestående og rekreativt naturområde fyldt med fugle, som du kan betragte fra det skjulte udkigstårn. Skal du nyde området fra vandet er Gamborg Fjord særlig attraktiv for sejlere og roere - og gemmer på en fortælling om hvalfangerne gennem 200 år.

Naturskøn vig langs den bølgende 117 km kyststrækning. 

Føns Vig - Middelfart

Fønsvang sø er Fyns næststørste sø. Søen indeholder en ø, hvor vadefugle har mulighed for at yngle i fred. Særligt ofte kan havørnen ses ved søen og det siges, at isfuglen ses jævnligt ved fugletårnet.

Oplev Gamborg Fjord fra vandet – et yndet sted for sejlere og kajakroere. Fjorden gemmer på en fortælling fra 1743 – 1950 om hvalfangernes aktiviteter i Gamborg Fjord. 

Solnedgang over Gamborg Fjord ved Middelfart

I nærheden

Mellem Gamborg Fjord og Fønsvang Sø ligger Sophienlyst Slot med tårn og spir. En luksuriøs udlejningsejendom i naturskønt område med indendørs swimmingpool.

Føns - Sophienlyst Slot-Middelfar

Events og aktiviteter