Gå til indhold
Dansk design - Carl Hansen i Gelsted

Foto:Carl Hansen & Søn

-Strib    -Middelfart    -Brenderup    -Nørre Aaby    -Harndrup    -Ejby    -Båring

Gelsted

Tidløs elegance, håndværk og bæredygtighed. Her kan du se og røre for at blive betaget. Lige fra Dansk Design i verdensklasse og lokalt håndværk med alt fra bæredygtige blomster, bager og konditori til 400 m2 antik -  kendt på ’landet’. Det er nogle af de ting, du kan opleve i Gelsted samt et naturområde med karakteristisk kulturspor. 

Flagship Store - Carl Hansen & Søn - Gelsted - Middelfart

Flagship Store

Foto: Carl Hansen & Søn

Carl Hansen & Søn – verdenskendt møbelikon har til huse i Gelsted. Her produceres danske designklassikere, som Wegners Y-stol, Børge Mogensens Jagtbord og Arne Jacobsens Society Table. Her går gedigent snedkerhåndværk og dansk design hånd i hånd. Oplev fabrikken og håndværket i en af verdens få Flagship Store, som ellers kun findes i udvalgte byer som Paris, New York, Tokyo, Hamborg, London, Stockholm og København. 

En fantastisk natur - Brænde Ådal-Gelsted

Brænde Ådal

Foto: Tom Nielsen

Naturområde med karakteristisk kulturspor

Brænde Ådal står som et af de smukkeste og mest varierede naturområder på Fyn. Landskabet i og omkring ådalen er præget af mange forskellige naturtyper og arter. Langs den 28 km lange rute finder du mange udsigtspunkter, som uden tvivl vil imponere.

Del dine oplevelser :