Gå til indhold
Dansk design - Carl Hansen i Gelsted

-Strib    -Middelfart    -Brenderup    -Nørre Aaby    -Harndrup    -Ejby    -Båring

Gelsted

Tidløs elegance, håndværk og bæredygtighed. Her kan du se og røre for at blive betaget. Lige fra Dansk Design i verdensklasse og lokalt håndværk med alt fra bæredygtige blomster, bager og konditori til 400 m2 antik -  kendt på ’landet’. Det er nogle af de ting, du kan opleve i Gelsted samt et naturområde med karakteristisk kulturspor. 

Carl Hansen & Søn – verdenskendt møbelikon har til huse i Gelsted. Her produceres danske designklassikere, som Wegners Y-stol, Børge Mogensens Jagtbord og Arne Jacobsens Society Table. Her går gedigent snedkerhåndværk og dansk design hånd i hånd. Oplev fabrikken og håndværket i en af verdens få Flagship Store, som ellers kun findes i udvalgte byer som Paris, New York, Tokyo, Hamborg, London, Stockholm og København. 

Naturområde med karakteristisk kulturspor

Brænde Ådal står som et af de smukkeste og mest varierede naturområder på Fyn. Landskabet i og omkring ådalen er præget af mange forskellige naturtyper og arter. Langs den 28 km lange rute finder du mange udsigtspunkter, som uden tvivl vil imponere.

I nærheden

Det fynske Madhus Aulbjerghus - Gelsted - Middelfart

Det Fynske Madhus

Regitzes Have - et hav af økologiske blomster - Gelsted

Regitzes Have

Kjærs Antik og genbrug i Geldted - porcelænshjerte i smukke farver

Kjærs Antik

Events og aktiviteter