©  Foto:

Tour De Vestfyn rute (25 km)

Turen, der bruges til det årlige traditionsrige Tour de Vestfyn cykelbegivenhed, er på 25 km., og er velegnet til alle.

Turen starter i Middelfart ved KulturØen, og kan så køre mod syd, forbi Middelfart Marina, ned forbi Skrillinge Strand, og videre mod Kauslunde. Derefter køres der mod nord af Aulbyvej til Vejlby og Røjle, og derefter mod Røjle Klint. Kort før drejes der af mod Strib, og der køres mod Strib Fyr, og ned af Strandvejen mod Middelfart og KulturØen.

Har du lyst til pausestop undervejs, kan der købes en is ved Middelfart Marina, og forskellige vandsport aktiviteter kan afprøves, såsom Stand-Up Paddle og Sit-on-top Kajak.

Du passerer også gennem mange små idylliske landsbyer i den nære omegn af Middelfart, og kan opleve et fantastisk natursceneri ved Røjle Klint. Se mod Fredericia ved Strib Fyr, og besøg Strib Automobilmuseum med de mange flotte gamle biler og motorcykler.

Under "Links" i bunden af siden finder du et link til ruten i Naviki. Her kan du oprette dig som bruger, hvorefter du kan gå ind på ruten og gemme den under ”mine ruter”. Derefter kan du downloade Naviki appen og åbne op og finde ruten under ”mine ruter” for at køre efter ruten.