©  Foto:

Mountainbike-, aktivitets- og paraspor i Madsbyparken

Prøv Danmarks første kombinerede mountainbike-, aktivitets- og paraspor i Fredericia.

Kør MTB i Fredericia: Madsbyparkens helt eget MTB spor

Hop på cyklen og besøg Madsbyparken i Fredericia! I det store natur- og aktivitetsområde kan du prøve kræfter med et 2,3 km langt MTB-spor. MTB - eller mountainbike - er en sjov outdoor aktivitet for hele familien.

Det er gratis at benytte sporet og der er plads til alle.

Danmarks første mountainbike-, aktivitets, og paraspor!

MTB-sporet i Madsbyparken er noget helt særligt. Det nye spor er designet med fokus på, at alle skal kunne prøve kræfter med MTB og få glæde af sporet.

Sporet er det første i Danmark, der er designet til både at være et mountainbike-, aktivitets- og para-spor. Dette betyder, at sporet både kan benyttes af mountainbikes og af handicappede og bevægelseshæmmede som cykler på tilpassede cykler.

Som alternativ er det også tilladt at både løbe og gå på sporet, men husk at holde øje med cyklende i høj fart og vis hensyn til hinanden på sporet!

Læs mere om mountainbike sporet på Madsbyparkens hjemmeside.

Har du styr på teknikken? Prøv teknikbanen

MTB-området i Madsby har udover det 2,3 km lange MTB spor også en spændende teknikzone. Her ligger en teknikbane for de mere øvede ryttere, og hvor der kan øves teknisk nedkørsel, dropzone-kørsel og hoplinje. 

Det er ikke tilladt at gå og løbe på teknikbanen.

Parkering

Det er nemt at parkere nær mountainbike- og parasporet. Benyt blot en af p-pladserne nær Madsbyparken. Du finder et oversigtskort her.

 

Se, hvad andre deler på Instagram

#madsbyparken #visitfredericia