©  Foto:

Marsvineruten - 35 km

Marsvineruten tager dig ud på en dejlig afvekslende 35 km tur der fører dig langs Lillebælts kyster til de gode marsvin spotpunkter og de mange historiske steder i ­Middelfart by.

Hov, var det ikke et marsvin? Få ting er så fascinerende, som synet af rygfinnen eller halen på en hval. Lillebælt har Nordeuropas største bestand af den lille hval, marsvinet, og de kan ofte ses legende inde fra kysten.

I Middelfart by har du mulighed for at gå på spor efter de gamle ­mar­svinejægere, og du kan tydeligt at se, at marsvinene har haft en stor betydning for byen.

Marsvineruten fører dig langs Lillebælts kyster til de gode marsvin spotpunkter og de mange historiske steder i ­Middelfart by. Nyd synet af legende hvaler og lær mere om marsvin, og hvordan man passer på dem i dag.

Undervejs kommer du forbi Strib, Røjle Klint, Vejlby Fed Strand, Samsted, Middelfart Marina, Hindsgavl Halvøen, Hindsgavl Slot, Naturcenter Hindsgavl, Kongebro Havn, CLAY, Lillebæltsværftet, Middelfart Gl. Havn, Middelfart Gl. bydel, De Hængende haver, Havnefronten, Kulturøen samt Nyhavn 1 og 2.

Kortet udleveres ved:
VisitMiddelfart, Havnegade 6, 5500 Middelfart
Fredericia Bibliotek & Velkomstcenter, Prinsessegade 27, 7000 Fredericia 

God tur!