Grøn oplevelse
©  Foto:

Landal Middelfart

Den hyggelige feriepark Landal Middelfart ligger smukt omringet af både skov og hav, så her er der rig mulighed for en ferie fyldt med sjove oplevelser i naturen.

Tag for eksempel på opdagelse i Hindsgavl Dyrehave, på kajaktur i Fænøsund eller på Hvalsafari i Lillebælt. Området venter bare på at blive udforsket, og når du kommer hjem fra en dag med aktiviteter i naturen, kan du slappe af foran brændeovnen i din feriebolig.
Hos Landal Middelfart får du:

✓ Egen hyggelig feriebolig med brændeovn
✓ Ophold i det naturskønne område ved Fænøsund og Hindsgavl Dyrehave
✓ Fri adgang til det indendørs badebassin og den store udendørs swimmingpool
✓ Sjove aktiviteter som kreativt værksted, skattejagt og meget mere
✓ Mulighed for vandre- cykel- og sejlture i området

Ferie midt i Hindsgavl Dyrehave
Området omkring Landal Middelfart er perfekt til dig, der gerne vil opleve en masse spændende aktiviteter i det naturskønne område. Parken er placeret på Hindsgavl-halvøen, som er kendetegnet ved store bøgeskove, åbne enge og den fine kyst ud til Fænøsund. Landal Middelfart ligger midt i naturparken Hindsgavl Dyrehave, hvor I kan se masser af hjortevildt, der løber frit rundt. Her kan I tage på cykel- eller vandretur, og der er en rute til orienteringsløb, som kan udforskes af de eventyrlystne.

Oplevelser til havs
Med Fænøsund og Lillebælt lige uden for døren, har du som gæst hos Landal Middelfart masser af muligheder for at udforske området fra vandsiden. Tag på tur i kajak eller kano og nyd en dag på vandet i det smukke område. Eller tag med på hvalsafari, hvor I kan spejde efter marsvin, sæler og andre spændende dyr. Der er garanti for en skøn dag med sjove oplevelser for hele familien. Udlejning af hhv. kajak og kano finder du her.

Mere information her