Grøn oplevelse
©  Foto:

GIVSKUD ZOO

Spændende oplevelser for hele familien i zoo, på safari og i dinosaurparken. Besøg GIVSKUD ZOO, der kun ligger 20 minutter fra Vejle. Her finder I masser af plads til både dyr og besøgende, så det er nemt at nyde en vildt god dag.

I GIVSKUD ZOO kører I på safari i jeres egen bil eller med en safaribus. I kommer helt tæt på dyrene og oplever bl.a. giraffer, zebraer, antiloper og løver krydser vejen lige foran jer. I tager hyggelige gåture i zoo og møder mange spændende dyr bl.a. gorillaer, kæmpeoddere, ulve, næsehorn og mange andre.

Oplev Europas største anlæg med humboldtpingviner. Igennem glasruden ser I de mange aktive pingviner svømme under vand og fra stier og platforme oplever I dem kaste sig i bølgerne og vralte rundt på land.
Eller besøg Europas største anlæg til brillebjørne. I begyndelsen af 2023 kom der bjørnetvillinger til verden, og derudover er der fem store bjørne i parken.

GIVSKUD ZOO byder også på Danmarks største dinosaurudstilling. Her finder I over 50 dinosaurer i naturlig størrelse, lige fra ”langhals” på omkring 40 meter til den ”farlige” Tyrannosaurus Rex.

Glæd jer også til at opleve parkens mange særudstillinger bl.a. ”PlastikPlaneten” og ”Dødens Hytte”.
Til børnene finder I mange legepladser og aktivitetslejre, der er gode legeredskaber til børn med bevægelseshandicap, der er et Babyservice Center til de helt små børn samt masser af hyggelige oaser til alle.

Se parkens åbningstider her.