Grøn oplevelse
©  Foto:

GIVSKUD ZOO

Glæd jer til fascinerende oplevelser for hele familien i zoo, på safari og i Danmarks største dinosaurpark! Besøg GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA - kun 20 minutter fra Vejle.

I GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA kan I køre på safari i jeres egen bil eller med safaribus. Kør ud over savannen og kom helt tæt på giraffer, zebraer, antiloper og løver, der krydser vejen lige foran jer. I kan også gå på opdagelse til fods og opleve gorillaer, kæmpeoddere, brillebjørne og humboldtpingviner i Europas største pingvinanlæg. De legesyge pingviner boltrer sig i vandet og vralter på land. Det kan I opleve både under vand og fra platforme med udsigt over hele anlægget.

GIVSKUD ZOO byder også på Danmarks største dinosaurudstilling. Rejs tilbage i tiden og mød fortidens kæmper i naturlig størrelse. Mere end 50 dinosaurer venter på jer – herunder den 40 meter lange Argentinosaurus og den ”farlige” Tyrannosaurus rex.

Drømmer I om at mærke hornet på et næsehorn eller komme virkelig tæt på en løve? Så har I i GIVSKUD ZOO mulighed for at booke Godmorgen Zoo®, hvor I, sammen med en guide, besøger tre forskellige dyr i deres stalde, inden parken åbner.

Glæd jer også til at opleve parkens mange særudstillinger bl.a. ”PlastikPlaneten” og ”Dødens Hytte”. Mens I bevæger jer rundt i parken, finder I masser af oaser med spisesteder og legepladser til børnene.

Har I helt små børn med, så kan I benytte det helt nye Babyservice Center, hvor der er plads til at de små kan spise og blive puslet i ro og mag, mens større søskende leger på legepladsen lige ved siden af.

Se parkens åbningstider her.