©  Foto:

Aagaardens Lys

Ferie med børn

Aagaardens Lys er en oplevelse hvor børn kan fremstille deres egne håndlavede stearinlys. Med 10 forskellige farver er der rig mulighed for at lave dine helt egne flotte lys, som du kan give spændende effekter ved at sno, børste eller snitte i dem. 

Du kan dryppe lys i hele vores åbningstid, og du betaler kun for de materialer, du bruger. 

Sidste mulighed for selvdyp af stearinlys: kl. 15.30.

 

Brugskunst:

Hos Aagaardens Lys er der et bredt udvalg af flot brugskunst. Her finder du den helt rigtige gave, fine værtindegaver eller det der gør dit hjem ekstra hyggeligt. Vi har skønne ting til sommerhuset eller stagerne til dine egne hånddyppede lys.

Hele året sælges et fint udvalg af vores julepynt.

Derudover sælges egen kreativt fremstillet brugskunst - fortrinsvis hjemmesko, tørklæder, tasker og hætter til stempelkander.

Det er muligt at handle udenfor sæson og bestille fra eget værksted. Kontakt da Anni på tlf. 2126 4012. 

 

Cafe:

Et roligt afbræk i caféen hvor vi bl.a. serverer hjemmebagt kage

I den hyggelige café med dejlig atmosfære kan I nyde kvalitetskaffe, te, juice og dagens lækre hjemmebagte kage. I kan også slappe af i stemningsfulde omgivelser ved de små borde på terrassen med plads til ro og fordybelse.

Aagaard er en af Brenderups ældste gårde og placeret i den skønne nordfynske natur, tæt på Varbjerg Strand. Gården med sit flotte stuehus fra 1868 har en beliggenhed direkte ned til den smukke og fiskerige Stor Å.

 

Arrangement:

Hos Aargaardens Lys kan I lave jeres egne hånddyppede stearinlys.

Lysdrypning er et arrangement for familier, institutioner, firmaer, foreninger, pigeaftner, fødselsdage - ja alle der har lyst til at bruge et par hyggelige timer sammen om en afstressende aktivitet i lyse og atmosfæriske omgivelser.

Med 10 forskellige farver stearin at vælge mellem og god introduktion til dypning, kommer I godt i gang. I kan lave lysene ensfarvede, flerfarvede, rustikke, prikkede – ja, slip fantasien løs. Om I er nybegyndere eller øvede kan alle fremstille flotte lys, som skaber en god stemning i hjemmet.

Mens lysene hærder, byder den hyggelige café på kaffe/te/sodavand og lækker hjemmebagt kage. Så tag plads ved de små borde og hyg jer.

Aagaardens Lys er en hyggelig aktivitet for hele familien.

Her kan I alle fordybe jer og nyde tiden sammen, mens i fremstiller jeres egne håndlavede stearinlys.

De lyse lokaler indbyder til kreativitet og mulighederne er mange med 10 flotte farver at vælge imellem. Lysene kan laves ensfarvede, flerfarvede, snoede og rustikke – ja kun fantasien sætter grænser.

Du kan støbe lys i hele vores åbningstid, og du betaler kun for de materialer du bruger. Væger betales pr. længde og stearin efter vægt. Der skal ikke bestilles tid. Lysdypning påbegyndes senest kl. 15.30.

I den hyggelige café med dejlig atmosfære kan I nyde kvalitetskaffe, te,

juice og dagens lækre hjemmebagte kage. I sommertid kan I også slappe af i stemningsfulde omgivelser ved de små borde på terrassen.

I butikken sælger vi vores hånddyppede lys, samt et flot udvalg af lysestager og andet brugskunst.