VisitMiddelfart

Middelfart Museum

Særudstillinger, Café og museumsbutik

Middelfart Museum

Fra 26. maj til og med 17. oktober 2020 vises en jubilæumsudstilling om Den Ny Lillebæltsbro i Algade 8.

Den Ny Lillebæltsbro fejrer nemlig rundt: 50 år.

I udstillingen kan du få mere at vide om de tekniske detaljer på Danmarks første hængebro, der blev indviet i 1970. Du kan også høre personlige beretninger fra 1970'ernes brobyggere, der både var vovede og kloge. Børn og barnlige sjæle kan selv prøve, om du kan bygge efter de samme principper, som dem man har brugt på Den Ny Lillebæltsbro.

Café Inga

Museets café er opkaldt efter Inga Jørgensen, som i mange år drev pensionat på Grimmerhus.
 
Caféen er indrettet med møbler doneret af Inga Jørgensen og kaffen serveres i det gamle muselmalede stel, der blev brugt i pensionatets tid.
 
Vores dygtige cafédamer bager friske kager til cafeén, bl.a. efter de originale gamle opskrifter efter Inga Jørgensen.

Museumsbutik
Her finder du et udvalg af gammeldags legetøj, bliklegetøj, bøger, CD'er med lokale kunstnere, plakater, kort og postkort.
I butikken sælges også keramik fra lokale keramikere, mobiler fra Livingly og naturbolcher.

Peberkagebyen
Oplev Peberkagebyen for 10. gang, hvor der igen i år fede præmier på spil til bagerne, mulighed for at smage en kage, løse spændende opgaver og stemme på dine favoritter

Årets juleudstilling
Hvert år kan du opleve en mindre juleudstilling i forbindelse med Middelfart Peberkageby - I 2020 er det udstillingen "Rundt om nissen".

På både Middelfart Museum, Psykiatrisk Samling og Henner Friisers hus sælges en samlet billet, som giver én entré til alle udstillingsstederne.