Gå til indhold
©  Foto:

Madsby Legepark

Tag familien med i Madsby Legepark i Fredericia - gratis adgang hele året rundt. 

Madsby legeplads i Fredericia er et slaraffenland for aktive børn og deres voksne. Her er rigeligt med aktiviteter til en hel dags udflugt. Med over 400.000 gæster årligt er parken områdets største turistattraktion for børnefamilier. 

Madsby legepark er blevet tildelt et ”Excellent Play” – certifikat og er også blevet kåret af GoLittle som ”Danmarks Sjoveste Legeplads”.

Hvad kan man prøve i Madsby Legepark?

Slå jer løs på den store sandlegeplads for børn i alle aldre og besøg Klods Hans legepladsen, som er fuld af sjov. Drøn derudaf på Mooncar-banen eller sving jer afsted på Tarzanbanen i skoven. Mulighederne er mange og kun fantasien sætter grænser.

Mini-zoo og klappedyr

I Madsby Legepark er der også en mini-zoo, hvor store og små har mulighed for at sige hej til får, geder, grise, høns, kaniner og fugle. Der er mulighed for at røre og ae de søde dyr.

Må der medbringes mad i Madsby Legepark?

I Madsby Kiosken kan man bl.a. købe hotdogs, sandwich, is, slik og drikkevarer. Det er også tilladt at medbringe sin egen mad i parken. Maden kan nydes i et af madpakkehusene eller udendørs på bænkene i blomsteroaserne og/eller i det store fælles grillområde. Det er også muligt at booke en grill eller et madpakkehus fx til en familiekomsammen eller en børnefødselsdag. Læs mere om det og book på parkens hjemmeside her.

Legeparken er en del af Madsbyparken

Madsby Legepark er en del af det samlede Madsbyparken, som også huser Den Historiske Miniby og Fredericia Idrætscenter og Badeland.

Sjove sæsonaktiviteter 

De fleste af Madsby parkens tilbud er gratis - dog er enkelte sæsonaktiviteter mod betaling. For priser mellem 20-60 kr. pr. person kan man:

  • Spille 18 hullers minigolf.
  • Køre en tur i Madsbytoget.
  • Leje en robåd og sejle en tur på søen.
  • Den Historiske Miniby.

Billetter købes i selve parken. I vil få udleveret udstyr til minigolf og redningsveste til bådturen (redningsveste er ikke påkrævet - men udleveres selvfølgelig, hvis det ønskes).

Tip: Madsbytoget kører i hele parken. Det er muligt at købe en kombineret billet til Madsbytoget og Den Historiske Miniby, så I kan opleve begge dele.

Parkering og praktisk info

Parkering koster 12 kr. pr. time mellem kl. 9 og 17 alle dage. Madsby Parken ligger kun 100 meter fra Fredericia Banegård. Der er toiletter og pusleplads faciliteter i parken.

Handicapvenlig

Parken er naturligvis handicapvenlig og har bl.a. handicaptoiletter, flisebelagte stier på bakkerne og plads til ikke-elektriske kørestole på Madsby-toget. 

Se, hvad andre deler på Instagram

#madsbylegepark

 

 

 

Del dine oplevelser :