Gå til indhold
Keramikkrus fra Clay

Foto:VisitMiddelfart

De mest besøgte seværdigheder

Liste
Kort
Bridgewalking - Udsigt til noget særligt
Foto: Bridgewalking

Bridgewalking - Udsigt til noget særligt

Tag på brovandring på jeres næste udflugt og skab fantastiske minder med Bridgewalking Lillebælt.

Læs mere
Clay Keramikmuseum set udefra
Foto: VisitMiddelfart

CLAY Keramikmuseum Danmark

Clay er Danmarks Keramikmuseum. Museet huser Nordens største samling af keramik og ligger med en smuk udsigt til Lillebælt. Her finder du en unik udstilling af keramisk kunst, kunsthåndværk og desuden den største samling af kongelig porcelæn. 

Læs mere
Oplev den lille hval - Middelfart
Foto: Niels Martner

Hvalsafari på Lillebælt

Stævn ud i Lillebælt og nyd den smukke natur til lands fra vands og spejd efter en af verdens mindste hvalarter - marsvinet - som lever i Lillebælt. 

Læs mere
Hindsgavl Dyrehave i Middelfart-Kronvildt
Foto: Niels Martner

Hindsgavl Dyrepark

Gå en tur i det smukke, kuperede terræn og kom helt tæt på dyrehavens store bestand af kron - og dådyr. På en tur rundt i parken kan du opleve hjortevildtet, der græsser i skoven og på sletten. 

Læs mere

Lillebæltværftet

Midt i Middelfarts gamle bydel – omkranset af de hængende haver og helt ude på kanten af Lillebælt, finder du det gamle og velbevarede skibsværft. Arkitektur, historie og nytænkning forbindes her. Her blev der bygget "lillebæltsjoller", smakkejoller på 19-23 fod, der bl.a. blev brugt til marsvinfangst. Lillebæltværftet rummer også to jollehuse, hvor i i det ene kan opleve udstillingen om områdets maritime historie. 

Læs mere

De hængende haver

De hængende haver er en levende og fascinerende facade af vertikale haver, som møder Gammel Havn og havet, med en blomstrende bymur. Ovenfor Gammel Havn finder du den gamle bydel i Middelfart, hvor de små gader oser af stemning og idyl. Her kan du også opleve Klimabyen.

Læs mere
Oplev Marsvinejægernes historie på museet i Middelfart
Foto: VisitMiddelfart

Henner Friisers Hus

Her finder I byens ældste hus fra omkring 1500-tallet. Huset rummer udstilling om marsvin, marsvinjagten og Middelfarts historie. Tag del i historien og bliv en del af fortællingen. Prøv også en guidede podwalk om marsvin gennem Middelfart by

Læs mere
Det oser af nostalgi - Strib Museum - Middelfart
Foto: Dorthe Thrane

Strib Automobilmuseum

Med udsigt til Lillebælt og beliggende på en naturskøn kæmpegrund kan du opleve en unik samling af køretøjer fra en svunden tid. Museet byder på en unik samling af kendte biler

Læs mere
Humlemagasinet i Harndrup
Foto: VisitMiddelfart

Humlemagasinet i Harndrup

Dyk ned i historien og smag på hjemmelavede kager. Lad dig betage af havens mange smukke planter, mens sommerfuglene svæver rundt mellem hinanden.

Læs mere
Middelfart Museum
Foto: VisitMiddelfart

Middelfart Museum

Særudstillinger, Café og museumsbutik

Læs mere

Arkitektur og bygningsværker

Her finder du både bæredygtigt og moderne arkitektur - der tiltrækker gæster fra hele verden, og historisk arkitektur der gemmer på fortællinger fra en svunden tid.

Læs mere
Hindsgavl Dolken; et danefæ
Foto: Arnold Mikkelsen-Nationalmuseet

Kulturperler

Her gemmer sig alt fra kulturperler, herregårde, fortæller om krig, krudt og kugler til spor fra fortiden og fundet af et danefæ, som i dag er udstillet på Nationalmuseet i København.

Læs mere

Del dine oplevelser :