Masser af grin, leg og natur

Spiseoplevelser med udsigt

Foto: Restaurant Mast

Lillebælt har en af verdens største bestande af hvaler og Middelfart har et væld af spiseoplevelser, hvor du kan nyde din mad, mens du nyder Danmarks nok bedste udsigt. Måske kan du endda spotte hvalerne, når de springer rundt i vandet. 

Liste
Kort
Restaurant Fænøsund
Foto: Niels Martner

Restaurant Fænøsund

Oplev bæltet og et dejligt måltid - lige i vandkanten. Restauranten serverer gourmetmad med udsigt til smukke Fænø; danske klassikere til frokost og moderne gastronomi til aften.

Læs mere
Restaurant MAST
Foto: Restaurant MAST

Restaurant MAST

Mast serverer lækker fransk mad i hyggelige omgivelser helt tæt på vandkanten af Lillebælt. Her kan du nyde din mad med udsigt til broerne, hvalerne og livet på Lillebælt. 

Læs mere
Restaurant Dannebro
Foto: VisitMiddelfart

Restaurant Dannebro

Lige i vandkanten og med egen lystbådehavn finder du Restaurant Dannebro. Her er naturen helt tæt på, mens du får en spiseoplevelse udover det sædvanlige. 

Læs mere
Restaurant Sixtus
Foto: Sixtus Middelfart

Restaurant Sixtus

Med store panoramaruder lige ud til Fænøsund får du et betagende bagtæppe året rundt, når du spiser i restauranten på Sixtus. Restauranten ligger nemlig i vandkanten, og Hindsgavlskovene er den nærmes...

Læs mere
Guldkronen
Foto: VisitMiddelfart

Guldkronen

Danmarks eneste 5-stjernede værtshus med enestående udsigt over Lillebælt. Her kan du opleve autentisk byliv og en helt særlig stemning - uanset om du vælger at opleve den ude eller ind. 

Læs mere
Grøn oplevelseSeverin
Foto: Severin

Severin

Beliggende på en bakketop, 100 meter fra Lillebælt med skoven som nabo og med panoramaudsigt over vandet og de 2 broer finder du Severin. Her kan du læne dig trygt tilbage, nyde den enestående udsigt ...

Læs mere
Café CLAY
Foto: CLAY

Café CLAY

Lækker mad i hyggelige omgivelser.

Læs mere
Restaurant Marsvinet
Foto: Restaurant Marsvinet

Restaurant Marsvinet

Familierestaurant med hjemmelavet mad af lokale råvarer, som bruges i kendte retter samt laves med kærlighed til det gamle køkken. Nyd din mad med udsigt til vandet - og med gode musikalske oplevelser...

Læs mere