Hindsgavl Halvøen

Hindsgavl er elsket nært og fjernt. En naturskøn halvø omringet af et bølgende bælt, klipper, strande, skove og med det elegante kronvildt på savannen.
Halvøen gemmer på ruiner, (røver) historier, skatte og minder.

Hindsgavl Halvøen - smukt omringet af Lillebælt
Foto: Jesper Larsen

Igennem tiden har mangt og meget været omkring, adelige på hesteryg, kongelige ventende på landgangsbroen, familier på udflugt og sjæle med behov for at hele sindet.
I dag er halvøen yndet af konferencegæster og familier der valfarter langvejs fra for at udveksle meninger, forbinde og pleje relationer.

I 2021 var det 100-året for Middelfart Kommunes køb af Hindsgavl Halvøen.

I 2021 var det 100 år siden

Middelfart Kommune købte Hindsgavl halvøens jorde. I dag er det et helt unikt, reakreativt naturområde, der er åbent for alle. Med kommunens overtagelse blev den traditionelle skov- og landbrugsdrift efterhånden omlagt. Formålet var og er stadig at bevare og styrke naturen og kulturhistorien og fremme mulighederne for, at vi kan bruge og opleve begge dele.
 
Halvøen har udviklet sig til en bæredygtig naturpark og dyrehave med plads til alle og med respekt for naturen, samtidig med at Danmarkshistorien har efterladt sig spor helt tilbage til 1600-tallet.

Kom ud og oplev hindsgavl halvøen

- uanset om du er til gåture, kulturarv eller fritidsaktiviteter. Hindsgavl Halvøen har det hele, med sine åbne sletter, gamle bøgeskove, våde enge og stejle skrænter. Området har en stor og varieret bestand af dyr og planter, og gemmer på mange spændende historier og aktiviteter.

Nu du er på de kanter!

Events og aktiviteter