©  Foto:

Teambuilding/matchrace og kapsejlads i sejlbåde

Sejlsport, matchrace og firmaevents for alle der vil med på vandet

Alle kan være med, når matchrace bådene sættes til søs i Middelfart. Hvis du ikke har sat fødderne på en sejlbåd før, så lærer Match Racing Denmark dig alt hvad du skal vide og sørger for du er sikker ombord og får en sjov dag på vandet.

Matchrace eller kapsejlads er en disciplin inden for sejlsporten hvor I dyster om at komme først igennem en bane på vandet. Disciplinen er en taktisk, intens og tempofyldt kamp hvor samarbejde er altafgørende. Sporten er derfor perfekt til virksomhedssejladser. Gennem sejlsporten tilbydes nemlig et unikt gennemtestet produkt, med fokus på samarbejde og kommunikation.

Alle kan være til vores events og arrangementer hos Match Racing Denmark. Faktisk har 80% af vores deltagere aldrig været på en sejlbåd før. Ombord er nemlig dygtige instruktører, som sørger for at alle lære sporten og er sikre ombord.

Du kan blandt andet bruge sejlsporten til teambuilding, firmaarrangementer, kundearrangementer eller andre arrangementer hvor du vil have familie, venner eller bekendte med til søs.