Grøn oplevelse
©  Foto:

Sixtus Sinatur Hotel & Konference

Med smuk udsigt direkte til Fænøsund

SINATUR Hotel Sixtus ligger på den smukke Hindsgavlhalvø på Fyn direkte ud til Fænøsund. Her kommer du helt tæt på naturens elementer. Hotellets have strækker sig helt til vandkanten og har egen badebro. Via stier er du forbundet med Hindsgavlskovene, golfklub, lystbådehavn, marina, strand og smukke, grønne områder, og med en fantastisk udsigt over det skønne Fænøsund.

Her kan du nyde en kombinationen af hyggelige rammer, ro og flot udsigt sammen med udsøgt mad og nyindrettede smukke værelser. Vores 27 værelser er indrettet i venlige lyse farver og en elegant nordisk stil. Fra mange af værelserne kan du starte dagen med at betragte udsigten over Fænøsund og den livlige trafik af fiskerbåde, lystbåde og skibe.

Vi har store panoramavinduer mod sundet og en lys og indbydende atmosfære. Vores menukort er spækket med spændende kulinariske oplevelser, hvor de gode råvarer går hånd i hånd og gerne er økologiske. Alle er velkomne i restauranten, som har åbent mandag til lørdag. Vi anbefaler dog, at du bestiller bord i forvejen, og gør opmærksom på, at restauranten kan være optaget af lukkede arrangementer.