©  Foto:

Shopping i Middelfarts mange specialforretninger

En del af forretningslivet i Middelfart

I Middelfart ligger gågaden parallelt med Middelfart Gl. Havn og hele Havnegade. Gågaden og byen rummer mange specialbutikker med alt til ham og hende, brugskunst, grejbutikker, fødevarer og meget mere. Alle specialbutikker ligger med kort gåafstand til hinanden.

Middelfart centrum og især gågaderne, har gennemgået omfattende renovation for at kunne blive tilpasset miljøet. En del af denne renovation er render, der fører regnvand hele vejen gennem byen, ud til Lillebælt og holder vandet ude af butikkernes og beboernes kældre - en interessant, moderne gågade, der skal opleves!

Gågaden, som også har restauranter og caféer, ligger centralt placeret så du inden for få skridt har udsigt til begge Lillebæltsbroer og beach volley/skøjtebane lige på havnefronten.

Byens åbningstider

Moderne klimaby blandet med historisk havn og bydel

Gå på opdagelse i den gamle bydel med kig til Lillebælt, hvor snoede, smalle gader, gamle huse og brosten, sætter stemningen og det særlige præg på den gamle søkøbstad. Herfra kan man fortsætte mod vandet til Gammel Havn som er udgangspunkt for turbådene og hjemsted for byens mange bevaringsværdige skibe. Langs gl. Havn er der kig
til De Hængende Haver som ligger særegnet ud til bæltet.
Fortsæt forbi skibsværftet til jollehusene, som fortæller om byens tidligere marsvinejagt og marsvinsjægerlaug. I sommermånederne er der byvandringer i den gamle bydel af Middelfart.