©  Foto:

Shelters i Kasmose Skov

Shelterpladsen er beliggende i den urørte del af Kasmose Skov. Shelterne er placeret på toppen af klinten med udsigt ud over Lillebælt.

Antal shelters: 2 stk.
Maks. antal personer pr. shelter: 5

Shelterpladsen i Kasmose Skov indgår i shelterkonceptet Blå Støttepunkter hvor du kan overnatte i nye moderne sheltere hele vejen rundt om Fyn.

Shelterpladsen er beliggende i den urørte del af Kasmose Skov. Shelterne er placeret på toppen af klinten med udsigt ud over Lillebælt. Fra klinten er det muligt at se til Trelle Næs i Jylland. Skoven er ejet af Naturstyrelsen og har været udlagt som urørt skov siden begyndelsen af 1990érne.
Undergrunden i Kasmose Skov består af plastisk ler. Når det regner, bliver leret blødt som smør og en gang i mellem skrider store partier af klinten med træer i havet.

Der er to ens shelters af typen ”Stenbideren” med plads til 5 personer i hvert, samt bålplads med fastmonteret grillrist og bænke.

Vær opmærksom på, at shelterpladsen ligger tæt på en stejl skrænt ned mod kysten. Udvis derfor almindelig sund fornuft, ophold jer på sikker afstand af skrænten og hold særlig øje med at børn ikke kommer for tæt på.

Læs mere her: Information og kapacitet

Book denne shelter