©  Foto:

Middelfart Gl. Havn

Smuk udsigt til Lillebælt

Fakta: Liggepladser: ca. 60. Vanddybde: 3/6 m Bemærk: Vanddybden er 3 m inde i havnebassinet og 6 meter på ydersiden af molen samt langs promenaden. Adgang til: strøm, ferskvand, toilet/bad.

Gammel Havn består af havnebassinet i den tidligere trafikhavn. Her er ægte havnestemning og pæne faciliteter med toilet- og badeforhold samt anlæg til levering af el og vand til bådene.

Betaling foregår med kort, der trækkes i en automat og det resterende beløb samt depositummet udbetales af automaten, når kortet returneres ved afsejling. Kortet kan købes i automaten hvor der købes havnebillet.

Middelfart bymidte med den hyggelige gå-gade og de små torve ligger et stenkast fra havnen. Der er mulighed for at proviantere og gå på sightseeing i byen og dens museer. Ligesom der også er mulighed for at besøge et af byens glimrende spisesteder med mad for enhver smag og pengepung.

I løbet af sommeren er der altid et bredt udvalg af forskellige aktiviteter på havnen. Blandt andet Fyn Rundt for gamle træskibe, Middelfart jazz-festival og det gamle Lillebæltsværft vil være arbejdende museum, hvor man kan få gode råd og en snak om skibsombygning og reparation.

Gl. Havn er anlagt i 1837 med færgeforbindelse til Jylland og er i dag også udgangspunkt for hvalsafari og tursejlads på Lillebælt med bl.a. S/S Aventura, Mira3 og MS Marianne