©  Foto:

Middelfart Børne Escape Game

Opklar mysteriet om marsvinene, på en tur som byder på spænding, koder, gåder og samarbejde.

NYHED Nu kan I prøve et Børne Escape game i Middelfart for hele familien. Ruten er ca. 1 km lang og alle opgaverne er perfekte til børn fra fem år. Gåderne er lavet således, at børnene vil opleve, at de kan lede og bidrage aktivt med at gennemføre det spændende mysterium, ved at tænke kreativt og bruge deres hjerne på en sjov måde.

Middelfart Børne Escape Game kan gennemføres fra 2 personer – max. 4 personer på hvert hold. Pris 700, - kr. pr. hold. Det er muligt at flere hold konkurrerer imod hinanden samtidigt.
Alle turene starter og slutter på Nytorv i Middelfart.

Kontakt os gerne for at booke jeres tur. Tlf: +45 6167 8381

Her følger historien……
I Middelfart findes en hemmelig loge, ved navn Marsvinenes Beskyttere anno 1960 Phocaena phocaena custodit quia MCMLX. De har gennem deres efterretninger opdaget, at der har været flere mystiske indbrud rundt omkring i verden - også i det danske rigsarkiv.
Ved alle indbruddene har tyvene stjålet beviserne på, at marsvinene er fredet.
Indbruddene er sket fordi en samling gale videnskabsmænd vil indfange alle marsvinene i Lillebælt for at bruge dem til dyreforsøg.

Men heldigvis kan I være med til at rede marsvinene. Det gør I via samarbejde, kløgtighed og forstand, for derved kan I finde de sidste beviser på, at marsvinene er totalfredet.
Husk marsvinenes skæbne er i jeres hænder…