©  Foto:

Jan Munch Blomster

Jan Munch Blomster er en lille, blomstrende oase midt i Middelfart. Lad dig forføre af naturens fineste - lad dig overraske over håndværket, der hos Jan Munch er i verdensklasse.

Jan Munch Blomster er en lille, blomstrende oase midt i Middelfart, hvor kreativ blomsterkunst går hånd i hånd med smukke, håndbundne signaturbuketter, karakteristiske dekorationer og små finurligheder.
Gå gennem vognporten, der er fyldt med blomster, planter og inspiration, ind i én af Middelfarts gamle baggårde - og find et lille stykke historie, som er renoveret med respekt for den autentiske Middelfart-stemning.

Nyd roen, det rislende vand og kombinationen af autentisk Middelfart-stemning og moderne, funktionel arkitektur - og oplev en blomstrende verden skabt af blomsterdesigner Jan Munch, hvis univers spænder fra små unikke blomsterhilsner over personlige buketter, brudebuketter, dekorationer og udendørsdekoration til totalindretninger og arrangementer.

Med indgang fra parkeringspladsen bag butikken finder du BAGHUSET – blomster uden for åbningstid, som er ubemandet og altid fyldt med blomstrende hilsner.
Adgang til butikken via SMS og betaling med MobilePay.

Tag en lille pause - og lad dig inspirere til nye blomstrende ideer og drømme.
Velkommen hos JAN MUNCH Blomster i Østergade!

Information, åbningstider m.m. på: www.janmunchblomster.dk