©  Foto:

Hindsgavl Slot - Konferencecenter

Møder, konferencer og events midt i Danmark

Med sin centrale placering, midt i Danmark, har Hindsgavl Slot altid været et godt sted at mødes. Det historiske slot ved Middelfart er omgivet af smuk natur – herunder den velplejede slotspark, som strækker sig ned mod Lillebælt. De fredede bygninger er renoveret med respekt for historien og fungerer i dag som et moderne hotel og konferencested.

Vigtige møder, store konferencer og særlige events

På Hindsgavl Slot har I 14 mødelokaler at vælge imellem. Fra Tranesalen i den højloftede Slotslade med fritlagte bjælker og plads til 500 personer til de mere intime mødelokaler på slottet. Og alt det derimellem. Derfor er Hindsgavl Slot et oplagt valg til såvel konferencer, kurser og møder af enhver størrelse. Har I særlige ønsker til et event, kan næsten alt lade sig gøre her – fx endnu større temafester ”i det fri” i store festtelte eller teambuilding til lands, til vands og i luften på Den Gamle Lillebæltsbro.

Strækker jeres arrangement sig over flere dage, råder Hindsgavl Slot over 120 velindrettede værelser. Efter en god nats søvn sørger morgenbuffeten med hjemmelavede lækkerier fra slotskøkkenet for en ideel start på næste dag.

Fuld forkælelse fra slotskøkkenet

Mens I står for det faglige indhold, står de dygtige og kreative kokke i slotskøkkenet på Hindsgavl Slot for forkælelsen. I løbet af dagen er der lækker forplejning lavet med passion og nøje udvalgte råvarer. Frugt, grøntsager og urter kommer i vid udstrækning fra slottets egen køkkenhave – helt friske, når de er i sæson, og syltede eller henkogte på andre årstider.

At der er så kort vej fra jord til bord, er ikke kun godt for smagen. Det gavner også miljøet. Ligesom på resten af slottet er ansvarlighed og bæredygtighed på menuen i slotskøkkenet. Under parolen ”Mæt uden madspild” skabes spændende smagsoplevelser, som giver jer energi til hele dagen. Særlige behov er i øvrigt ikke noget særligt på Hindsgavl Slot, når blot køkkenet ved besked på forhånd.

Personlig kontakt – fra planlægning til på gensyn

På Hindsgavl Slot har I én fast kontaktperson, der sikrer, at jeres arrangement forløber, helt som I ønsker. De erfarne konferencemedarbejdere er med jer fra den indledende planlægning, over den vellykkede afvikling, til den efterfølgende evaluering, og I kan sige på gensyn. Undervejs bidrager hele teamet på slottet til, at I alle får en uforglemmelig oplevelse.

Lokaler til hele

Mødelokaler

Antal

mødelokaler

Maks. siddepladser i banketopstilling

Maks. siddepladser i hesteskoopstilling

Maks. siddepladser i klasseopstilling

Maks. personer til reception

Maks. siddepladser i boardroomopstilling

Maks. siddepladser i teateropstilling

Tranesalen

2

350

60

340

500

 

500

Staldknægten

1

80

40

104

150

 

150

Hvedestuen

1

32

23

33

60

20

60

Havrestuen

1

21

12

24

40

15

40

Slotsfruen

1

 

 

 

 

8

 

Marie Wedell

1

12

16

12

24

16

24

Kammerherrens Kontor

1

 

7

 

 

8

 

Basse Fønss Salen

1

80

30

64

100

24

100

Adeler Salen

1

32

22

40

60

22

60

Ridderstuen

1

 

 

 

 

10

 

Fænøstuen

1

18

16

18

20

16

20

Frederikkestuen

1

 

 

 

 

 

 

Biblioteket

1

 

 

 

 

8