©  Foto:

Hindsgavl Slot - Konferencecenter

Vi mødes på Slottet

Et hotels ønskeplacering: Kom helt ud i den skønne natur, hvor der er ro til at fordybe sig med moderne faciliteter og bekvemmeligheder i baghånden samt uovertruffen service. På Hindsgavl Slot er der både plads til de små hyggelige møder og den store effektive konference.

Vores hotels konference faciliteter

Hindsgavl Slot råder over 16 mødelokaler, heraf 7 plenumlokaler og 9 gruppelokaler. I Laden er der plads til op imod 650 personer, som alle kan følge med på det 30m2 store lærred. Alle større møde- og konference lokaler er fleksible ift. opsætning, akustikken er kontrolleret og teknikken er altid på plads. Til rådighed i alle vores hotels lokaler er: Lærred, SXGA projektor, White Board, Flip Over, trådløst mikrofonanlæg, elektronisk Overhead, PC til rådighed, laserpegepind, DVD og videoafspiller (kan afspille alle formater). Mødet kan optages i lyd og billede i Laden og i lyd i vores anden største lokale til 150 mand.

Hotel med egen køkkenhave

Uanset hvad der bringer dig til Hindsgavl Slot, vil kokkene i Slotskøkkenet gøre, hvad de kan for at fuldende oplevelsen med et skønt måltid mad. Lavet fra bunden og så vidt muligt af ingredienser fra slottets 10.000 kvadratmeter store køkkenhave. Herfra bruger slottets dygtige kokke de friske grøntsager, frugter, bær og krydderurter til at sætte trumf på smagen. Ved hjælp af klassiske teknikker som syltning, fermentering og henkogning sikrer kokkene, at køkkenhavens gaver skaber glæde hele året rundt.

Vores hotels overnatning

Hindsgavl Slot har i alt 120 værelser, alle i kategorien 4 stjerner. Hovedparten af værelserne er renoveret i klassisk romantisk slotsstil i slottets fløje, mens de resterende 50 værelser er nyopførte værelser i vores hotels gamle kostald, svinestald samt fodermesterhus, hvor stilen er mere moderne og rustik. Der er gratis trådløst internet over hele slottet og staldene, og alle værelser har TV og eget separat bad og toilet.