©  Foto:

GPS løb med opgaver

Orientering, sjov og teambuilding i én aktivitet 

Hvorfor ikke kombinere en fælles begivenhed, motion og en fantastisk naturoplevelser med videns- og samarbejdsopgaver, så resultatet bliver en aktivitet, hvor elementerne går op i en højere enhed?

Med denne aktivitet er det muligt, da et GPS løb nemt kan tilpasses jeres ønsker og hvilket udbytte I forventer. Opgaverne undervejs kan omhandle samarbejdsopgaver/kommunikation/kreativitet/jeres interesser/et kursus-emne eller jeres virksomhed. Som på en skattejagt vil deltagerne blive ført fra det ene punkt til det næste, hvor de ved fælles hjælp skal løse en stillet opgave. De vil blive udfordret på deres tekniske kunnen og deres stedsans og holdene skal undervejs samarbejde, samt ved fælles hjælp og GPS’en finde vej til de forskellige poster.

Denne aktivitet er for alle og alle vil blive udfordret individuelt på deres eget niveau. Rutens længde og sværhedsgrad vil blive tilpasset deltagernes fysik og niveau. Vi lægger en rute og placerer opgaverne og I stiller med op til 8 hold til venskabelig kappestrid.

Praktisk information
Vi stiler med GPS'er
Husk praktisk fodtøj

Mødested
Aftales individuelt

Varighed
1-2 timer

Deltagere
10-64

Hold
2-8 pers. pr. hold

Pris
Fra DKK 1.000,- til DKK 1.200,- pr. time
+1 time til forberedelse