©  Foto:

Bro Gårdbutik

Besøg Bro Gårdbutik for gaver, indretning og inspiration i tidløst design

Gårdbutik, primært åbent i weekender

Bæredygtigt tekstil-håndværk med både en lokal og en global dimension. Alle varer i Bro Gårdbutik er nøje udvalgt til dig, der vil passe på miljøet og sikre at bæredygtig produktion og socialt ansvar er i fokus.

Her kan du handle i ro og mag i en hyggelig atmosfære, og finde smukke og anvendelige gaver, tøj i tidløst design og med stor komfort og tilbehør du vil elske.

Bæredygtigt design

Vi forhandler produkter fortrinsvis fremstillet af klassiske Naturmaterialer, der både design- og kvalitetsmæssigt holder i lang tid.

Vi støtter den globale Fairtrade ved at købe kvalitetsprodukter fra den 3. verden, og dens små producenter, der har omtanke for deres sociale, økonomiske og miljømæssige velfærd.

Vi går ind for genbrug og Re-design af moderne produkter fremstillet af gode genbrugsmaterialer, som går imod brug-og-smid-væk kulturen.

Vi støtter det gode Håndværk hvor kvalitet og design går hånd i hånd, for også at være med til at skabe en større bevidsthed om håndværkets kvaliteter og vigtighed i alle kulturer. 

Vi sikrer os at der i produktionen tages hensyn Miljø, så der er opmærksomhed på at materialer, produktion og transport sker under miljømæssigt forsvarlige vilkår.