Gårdhaven midt i bygningen - HUSET-Middelfart

HUSET Middelfart

Foto: HUSET Middelfart

Rum til inspiration, dialog og læring

Få hundrede meter fra Fænøsund og Lillebælt, midt i naturskønne omgivelser ligger HUSET Middelfart og venter på jer.

Det er ikke uden grund, at de helt naturligt tager godt og kærligt hånd om jeres næste konference, event eller begivenhed. For mere end 25.000 konferencer og events er blevet afholdt med dem som medarrangør siden 1968 og mange kommer tilbage til HUSET igen og igen.

Stor umage, dialog, kommunikation og sparring vægtes højt mellem dig som arrangør og dem som mødested. De ved det har afgørende betydning for at lykkedes med begejstring og sikre at jeres arrangement lever op til både jeres og deltagernes forventninger - og HUSETs ambitioner.

Her bliver I bevæget på flere måder.
Hver dag, hele dagen tænker de på, hvordan de kan mindske deres aftryk på klimaet og kloden, når de arbejder og afvikler konferencer. Helt naturligt tager de ansvar, og har respekt for naturen og lokalsamfundet.

Har I lyst til at bevæge jer mere rundt end i HUSET, kan I med den smukke omkringliggende natur og nære placering til byen blive bevæget med alt fra en gå- eller løbetur i området til teambuilding og kulturoplevelser.

Dyrehaven lige uden for døren-HUSET Middelfart

Udsigten til Dyrehaven-HUSET Middelfart

Løbeturen lige uden for døren-HUSET Middelfart

Centrum for kompetenceudvikling og læring
Lige netop her kan du vælge mellem en lang række bæredygtige og byggerelaterede certificeringer og samtidig kan du få inspiration i den højaktuelle byggeudstilling. Danmarks største byggeudstilling på 28.000 m².