Gå til indhold

Hindsgavl Slot

Foto: Hindsgavl Slot

Tæt på vandet, naturen og byen - i hjertet af Danmark

Vi har Danmarks skønneste rammer for dine vigtige møder og konferencer. Hindsgavl Slot ligger midt i Danmark ved Middelfart, omgivet af noget af Fyns smukkeste natur lige ned til Fænøsund. 

Giv dine deltagere en oplevelse udover det sædvanlige i vores historiske og eksklusive lokaler med topmoderne udstyr. Vi tager os af alt – så I kan have fuldt fokus på indholdet af jeres møde eller konference. Slotskøkkenet sørger for en udsøgt forplejning fra morgen til aften, der giver energi og ruster fysisk til mødeaktiviteten.

Vi vil gøre en forskel
Med respekt, omtanke, sund fornuft og ansvarlighed viser vi hinanden og vores omverden, at vi har en holdning til det, vi gør. At have en holdning er en kerneværdi på slottet. Sådan sikrer Hindsgavl Slot, glade gæster og tilfredse medarbejdere, og at de samtidig udviser størst muligt hensyn til miljøet og respekt for deres lokalsamfund.

FN's Verdensmål
Her vil du opleve en virksomhed der hele tiden skærper deres bæredygtighedsindsats, i takt med at udviklingen. Det sikrer de gennem deres arbejde med FN’s Verdensmål. 'Både egenhændigt og som en del af en stadigt voksende branche kan vi gøre en forskel. Vi vil gerne gøre en forskel; vi er ikke engang bange for at gå forrest. Vores eneste krav er, at det skal give mening. Ikke kun i forhold til eksempelvis miljøet, men også økonomisk, forretningsmæssigt og menneskeligt.' Hindsgavl Slot

Fra jord til bord

Intet smager bedre end nyhøstede grøntsager af egen avl. Derfor har Hindsgavl Slot deres egen køkkenhave, hvor de passer og plejer deres råvarer fra jord til bord. Frugt, grønt og krydderurter benyttes fra køkkenhaven. Både frisk, tilberedt og hjemmesyltet, så du kan nyde godt af nænsomt dyrkede lokale råvarer hele året rundt 

Det er godt for naturen – og det er godt for deres gæster og også for deres mange daglige besøgende. Haven er nemlig i sig selv et besøg værd. I Slotshaven kan du spadsere, reflektere og sanse omgivelserne. Du kan finde slottets egne bistader, hvor de selv slynger deres honning - resultatet er den skønneste, lyse honning med en meget fin smag.

 

Del dine oplevelser :