Hindsgavl Slot

Foto: Hindsgavl Slot

Tæt på vandet, naturen og byen - i hjertet af Danmark

Hindsgavl Slot har Danmarks skønneste rammer for dine vigtige møder og konferencer. Slottet ligger midt i Danmark ved Middelfart, omgivet af noget af Fyns smukkeste natur lige ned til Fænøsund.

Giv dine deltagere en oplevelse udover det sædvanlige i historiske og eksklusive lokaler med topmoderne udstyr. De erfarne medarbejdere tager sig af alt – så I kan have fuldt fokus på indholdet af jeres møde eller konference. Slotskøkkenet sørger for en udsøgt forplejning fra morgen til aften, der giver energi og ruster jer til mødeaktiviteten.

Respekt, omtanke, sund fornuft og ansvarlighed
Med respekt, omtanke, sund fornuft og ansvarlighed ønsker Hindsgavl Slot at vise, at de har en holdning til det, de gør. Sådan sikrer Hindsgavl Slot, glade gæster og tilfredse medarbejdere, og at de samtidig udviser størst muligt hensyn til miljøet og respekt for deres lokalsamfund.

Fokus på bæredygtighed
Her vil du opleve en virksomhed der hele tiden skærper deres bæredygtighedsindsats, i takt med at udviklingen.

'Både egenhændigt og som en del af en stadigt voksende branche kan vi gøre en forskel. Vi vil gerne gøre en forskel; vi er ikke engang bange for at gå forrest. Vores eneste krav er, at det skal give mening. Ikke kun i forhold til eksempelvis miljøet, men også økonomisk, forretningsmæssigt og menneskeligt.' – Hindsgavl Slot

Fra jord til bord
Intet smager bedre end nyhøstede grøntsager af egen avl. Derfor har Hindsgavl Slot deres egen køkkenhave, hvor de passer og plejer deres råvarer fra jord til bord. Frugt, grønt og krydderurter benyttes fra køkkenhaven. Både frisk, tilberedt og hjemmesyltet, så du kan nyde godt af nænsomt dyrkede lokale råvarer hele året rundt.

Det er godt for naturen – og for slottets mange gæster. Haven er desuden et besøg værd i sig selv. I Slotshaven kan du spadsere, reflektere og sanse omgivelserne. Du kan finde slottets egne bistader, hvorfra de selv slynger honning – resultatet er den skønneste, lyse honning med en meget fin smag, som er til salg i receptionen, så længe lager haves.