Gå til indhold
©  Foto:

Severin

Severin garanterer en dejlig og afslappende atmosfære, der får gæster til at føle sig hjemme og godt tilpas. Udvalgte råvarer, udsigt over bæltet og følelsen af at komme hjem.

Den fortryllende udsigt til Lillebæltsbroen er bl.a. en af grundene til, at kunder kommer tilbage igen og igen. Da vi er et kursus- og konferencehotel råder vi over i alt 14 undervisningslokaler med plads til mellem 15 og 200 deltagere, 15 grupperum og 76 værelser. Hvad enten I planlægger at holde kursus, konference, fester eller noget helt andet, kan Severin skræddersy et tilbud til dit næste ophold.

Severin havde en gennemgribende modernisering i 2013, som har givet Severin et helt nyt og lyst udseende. Gulvene er af lyst asketræ og hovedparten af møblerne er i lyst træ, og der er en rød tråd som fortæller dig som gæst vores stolte historie som Andelsskole, med dybe rødder i andelsbevægelsen. Derfor finder du hos indretningen med FDB-møbler og ikoniske FDB-plakter, citater og sjove historier fra andelsforeningens historie.

Vi har igen fået vokseværk, og det betyder at vi i 2019-2021 igen udbygger og renoverer vores dejlige konferencecenter. Se mere om hvad vi har gang i her.

Restauranten på Severin tilbyder lækker mad der passer både til kurser, konferencer, fester og privat overnatning. Severin bruger kun de bedste råvarer, når der skal sammensættes menuer til dig. Maden bliver lavet med respekt for dyrevelfærd og økologiske værdier.