VisitMiddelfart

Rock under Broen

En sommerdag med god musik midt i Danmark

Rock under Broen

Med vandet og den ny Lillebæltsbro som kulisse, går det løs med Rock Under Broen - med et musikalsk overflødighedshorn. Her kan du høre og opleve nogle af de bedste solister og bands fra ind- og udland.

Når programmet med spilletider for årets Rock Under Broen er klar, annonceres det på hjemmesiden, og offentliggøres i vores RUB App.

Overskuddet går til MG&BK samt de lokale foreninger, der stiller med frivillige ifm. festivallen.

Hele byen i festivalstemning

Under hele festivalen er Middelfart centrum med butikker, caféer og spisesteder åbent. Lørdag formiddag inden festivalen er der god stemning og livemusik på Torvet i centrum.

Festivalpladsen bugner også af eventområder, barer og madboder som er etableret af lokale butikker, foreninger og andre kendte brands.

I alle barer kan der betales med kontanter og alle typer betalingskort. Du kan ikke betale med MobilePay i salgsboderne, men du kan hæve penge med MobilePay i informationen nær indgangen.

En festlig dag
Glade gæster, god musik og sommer er altid ensbetydende med alkohol. Vi opfordrer til at alle passer på hinanden, og at du indtager alkohol med måde.

RUB serverer kun alkohol til personer over 18 år - så husk at medbringe et gyldigt billed-ID. 

Campingstole må medbringes. KUN campingstole. Oppustelige stole og madrasser vil blive afvist.

Vi stræber efter at sørge for den bedste, mest festlige og mindeværdige dag for alle, og derfor beder vi om at følge vores ordensreglement.