Gå til indhold
©  Foto:

Peberkagebyen i Middelfart

Middelfart Peberkageby er skabt og bagt af børn og voksne fra Middelfart og omegn.

Peberkagebyen på Middelfart Museum er en helt unik oplevelse. Både for dem, der besøger udstillingen og for dem, der er med til at bygge de fine peberkagehuse.
Den første Peberkageby åbnede i 2011, og byen har siden vokset sig større og flottere for hvert år, og igen i år er der fede præmier på spil til bagerne, mulighed for at smage en kage, løse spændende opgaver og stemme på dine favoritter.
Besøgende i Peberkagebyen kan stemme på husene indenfor fire kategorier: ”Min favorit”, ”Det mest julede”, ”Det sjoveste” og ”Det mest vellignende”. I slutningen af udstillingen tælles stemmerne op, og vinderne kåres ved en præmieoverrækkelse.

Bag til byen
Ønsker du at bidrage til årets Peberkageby og vinde fede præmier fra lokale virksomheder i Middelfart.
Her kan du finde opskrift og skabelon på et peberkagehus. Du kan også vælge at lave et fantasihus eller en kopi af et eksisterende hus i Middelfart Kommune.

Årets juleudstilling
Hvert år kan du opleve en mindre juleudstilling i forbindelse med Middelfart Peberkageby - I 2022 er det udstillingen "Juletræet med sin pynt", som handler om de forskellige traditioner og former for julepynt i de sidste 200 år.

Peberkagebyen åbner igen i november 2023

Del dine oplevelser :