Gå til indhold
©  Foto:

Juleudstilling på Humlemagasinet

Hvert år afholder Humlemagasinet sin store juleudstilling med ca. 10 pyntede juletræer og spændende julepynt spændende fra det traditionelle til nye trends inden for juleudsmykning.

I Humlemagasinets juleudstilling kan man opleve det hele! Traditionel jul og moderne jul, hvilket afspejler sig over alt. Træerne pyntes med nye former for julepynt. Borddekorationer kan ses i helt nye former, ligesom nye materialer anvendes.

I Dagmarsalen er 20 borde dækket med mange nye stel, der ikke tidligere har været udstillet. Bordene er dækket af Peder Pedersen og Ole Bjørn Pedersen, og dekorationer er kreeret af Elin Johannsen, så udstillingen giver god inspiration til gæsternes egne juleborde.
I caféen kan udstillingens gæster købe og nyde kaffe, Prinsesse Marie lagkage eller julekringle.

Traditionen tro kan gæsterne også deltage i 3 konkurrencer om det flotteste juletræ, spisebord og kaffebord. Gevinsterne er fribilletter til næste år med udstillingen ”Porcelæn i lange baner”, der åbner i april.
Juleudstillingen (og de tre museer) er åben til og med tirsdag den 22. december. Entrébilletten gælder til både udstilling og museer. Covid-19 påvirker desværre også årets juleudstilling, og Humlemagasinet følger de regler, som Sundhedsstyrelsen har defineret for afstand og antal personer, der må være samlet, så følg vejledningerne på stedet.

Del dine oplevelser :