Gå til indhold
©  Foto:

HUSET Middelfart, Konferencecenter og kursussted

HUSET Middelfart, Konferencecenter og kursussted.

I HUSET Middelfart har vi rum til alle og plads til det hele, møder, kurser, konferencer, events og selskaber - i smukke omgivelser - lige midt i Danmark.
Det er dine ønsker der danner rammerne for dit ophold og gode oplevelser i HUSET, vi er gerne din sparringspartner lige fra din planlægning til evalueringen. Vi glæder os til at tage imod dig og gøre dine idéer til virkelighed.

Velfungerende IT-udstyr og service ad libitum
Alle vores lokale er udstyret med moderne AV og IT-faciliteter, inkluderet i prisen.
Co-Working Space. Et fantastisk køkken med passionerede kokke bakket op af et smilende restaurationsteam, hertil 70 komfortable værelser. Vores smilende og kompetente personale sørger alle for, at I hele tiden har, hvad I behøver, så kurser, møder og konferencer alle bliver vellykket.

Mere end 50 års erfaring med kurser og konferencer
Vi ved, hvad der skaber et vellykket arrangement, og HUSET er bygget til præcis det formål. Vi lægger vægt på, at du altid får den bedste mødeoplevelse og føler dig i trygge hænder, når du afholder kurser, møder og konferencer hos os.

Hos os finder du også Danmarks største permanente byggeudstilling. I alt 28.000 m² inspiration til din bolig, ombygning og udearealer, og der er gratis adgang.
Vi ligger naturskønt langs bøgeskoven tæt på Lillebælt og vores nærmeste nabo er Hindsgavl Dyrehave.

Ring til vores konferenceteam på tlf. 70 12 36 00 eller send en mail til post@huset-middelfart.dk

HUSET er medlem af Foreningen Danske Konferencecentre.

Del dine oplevelser :