Gå til indhold
©  Foto:

Hundeskov - Staurby Skov i Middelfart

Træning, hygge og leg i Staurby Skov hundeskov

Velkommen til hundeskoven, som Middelfart kommune har skabt i samarbejde med lokale borgere og foreninger. Hundeskoven ligger i den østlige del af Staurby skov, og dækker et areal på ca. 5,7 ha., omkranset af 1.13 km hegn. 

Området er udstyret med en hvalpegård på ca. 200 m2, borde- og bænkesæt og skraldespande. Se oversigtskort her. Alle faciliteterne vedligeholdes af lokale hundetrænings-foreninger. Foreningerne får lov til at bruge skoven til hundetræning, som derfor er lukket for private hver tirsdag fra 16:00 til solnedgang i perioden 1. april til 30. september.

Nem adgang for alle besøgende

Selvom Staurby Skov også lægger arealer til vandre- og MTB ruter med udfordrende terræn, er hundeskoven nemt tilgængelig. Parkering er mulig ved Strib Landevej (link i højre side), og langs Staurbyskovvej. Hundeskoven har desuden handicapvenlig sti. 

For de 4-benede er hundeskoven en optimal legeplads. Skovens gode længde og mange gemmesteder gør det attraktivt til tumling for hundene, og til træning for civile hundeførere og politihundeforeninger. 

Et besøg i hundeskoven foregår under retningslinjerne:

  • Hundeskoven er for alle, og man skal vise hensyn til hinanden og naturen
  • Husk parkering på afmærkede p-pladser
  • Hunde må løbe frit uden snor, så længe den er under kontrol
  • Medbring selv vand til hunden
  • Sørg for at samle alle efterladenskaber op
  • Husk at holde lågerne lukkede