Gå til indhold
©  Foto:

Hindsgavl Slot - Konferencecenter

Vi mødes på Slottet

Et hotels ønskeplacering: Kom helt ud i den skønne natur, hvor der er ro til at fordybe sig med moderne faciliteter og bekvemmeligheder i baghånden samt uovertruffen service. På Hindsgavl Slot er der både plads til de små hyggelige møder og den store effektive konference.

Vores hotels konference faciliteter

Hindsgavl Slot råder over 16 mødelokaler, heraf 7 plenumlokaler og 9 gruppelokaler. I Laden er der plads til op imod 650 personer, som alle kan følge med på det 30m2 store lærred. Alle større møde- og konference lokaler er fleksible ift. opsætning, akustikken er kontrolleret og teknikken er altid på plads. Til rådighed i alle vores hotels lokaler er: Lærred, SXGA projektor, White Board, Flip Over, trådløst mikrofonanlæg, elektronisk Overhead, PC til rådighed, laserpegepind, DVD og videoafspiller (kan afspille alle formater). Mødet kan optages i lyd og billede i Laden og i lyd i vores anden største lokale til 150 mand.

Vores hotels restaurant

Hindsgavl Slot har to restauranter; Restaurant Den Hvide Dame og Restaurant Louise. Den Hvide Dame er en a la carte restaurant, som har udviklet sin egen originale køkkenprofil. Glæd dig til en kulinarisk oplevelse, der er værd at køre langt efter. Vores hotels kyndige kokke tilbereder retterne med respekt for gode, friske råvarer, årstidens muligheder - og vi anretter og serverer det velsmagende resultat med stolthed og glæde. Restaurant Louise udgør den ene del af Laden og bruges primært til specielle arrangementer, konference, temaer og store selskaber op imod 650 personer.

Vores hotels overnatning

Hindsgavl Slot har i alt 120 værelser, alle i kategorien 4 stjerner. Hovedparten af værelserne er renoveret i klassisk romantisk slotsstil i slottets fløje, mens de resterende 50 værelser er nyopførte værelser i vores hotels gamle kostald, svinestald samt fodermesterhus, hvor stilen er mere moderne og rustik. Der er gratis trådløst internet over hele slottet og staldene, og alle værelser har TV og eget separat bad og toilet.

Del dine oplevelser :