Gå til indhold
©  Foto:

Fjelsted Skov Hotel & Konference

Mere end 10 HA natur omkranser Fjelsted Skov – og skaber en levende blomstrende ramme om dit ophold. Det ligger i vores natur at tage naturen alvorligt. Derfor gør vi alt hvad vi kan for at skabe en sammenhængende og holistisk naturoplevelse for vores gæster og vores medarbejdere – og ikke mindst for naturen selv.

Mellem Middelfart og Odense ligger Fjelsted Skov Kro. Vi driver den familieejede kro i 3. generation stadig med fokus på kvalitet, personlig service og hjemlig atmosfære. Vi råder over 78 moderne dobbeltværelser, mange af dem med udsigt over kroens egne får og marker. Yderligere har vi 10 konference lokaler, hvor det største lokale kan huse 200 konference deltagere. Vi råder over ti hektar land, og via vores stisystem er gæster altid velkomne til at spadsere om vores hotels marker eller i vores skov. Her kan man nyde vores rige dyreliv med bl.a. frilandsgrise og får. 

Vores hotels konference faciliteter

- Centralt placeret midt i Danmark
- 10 moderne konference lokaler
- Whiteboard, projekter og Apple AirPlay i lokalerne
- Op til 200 deltagere i plenum-lokale
- 100 M/bit trådløst fibernet på hele kroen
- 78 moderne dobbeltværelser
- 10 hektar udendørsarealer, ideelt til udendørsaktiviteter
- Plads til 156 overnattende gæster
- 300 gratis parkeringspladser

Se præsentationsvideo af Fjelsted Skov Kro her: Præsentationsvideo

Vores hotels restaurant

Vores hotels mad har rod i det hjemmelavede, traditionelle, danske køkken, men vi udforsker også gerne andre landes køkkener. Vores tilberedning af maden bygger på traditioner helt tilbage til 1976. Disse traditioner krydrer vi med et moderne præg, således at vi fremstår nutidige, men med respekt for traditionen. Kvaliteten går vi ikke på kompromis med, og derfor bager vi vores eget brød, røger vores egen laks, sylter vores egne rødbeder og meget meget mere. Kort sagt, så er det mere reglen end undtagelsen, at alt er hjemmelavet.

På de omkringliggende arealer går der grise ved Fjelsted Skov Kro. Grisene bliver brugt i vores hotels restaurant, og hvis det ønskes, kan vi arrangere helstegt pattegris.

Vores hotels overnatning

Vores hotels værelser fremstår alle moderne med smagfuldt dansk design, trådløst internet og fladskærms-TV. Perfekte til opladning af dig selv og din elektronik under en konference.

Tag en løbetur

Det særlige kendetegn ved Fjelsted Skov Kro, er den omkringliggende natur. Tag en løbe - eller gåtur på de dertil indrettede stisystemer, og hils på fårene undervejs. Måske du er heldig der også er lam.

Del dine oplevelser :