VisitMiddelfart

Café CLAY

Det er svært at finde en café med en bedre udsigt og en bedre historie end Café CLAY i Middelfart. Und dig selv en inspirerende oplevelse med en af Danmarks bedste udsigter. 

Lækker mad i historiske omgivelser
Cafeen er indrettet i havestuen i den gamle villa, Grimmerhus, der i dag også danner ramme om CLAY Keramikmuseum Danmarks reception og museumsbutik.

Grimmerhus blev bygget i 1856-57 som enkesæde til Hindsgavl Slot. I det meste af 1900-tallet var her pensionat, og det er nemt at forestille sig, hvordan gæster har siddet her i havestuen og nydt udsigten, hvor et enkelt blik indkapsler både keramisk kunst, Kongebroskoven og Lillebælt.

Cafeens køkken lægger vægt på gode råvarer og samarbejde med lokale producenter. Menukortet byder bl.a. på en lækker tapas-tallerken, salater og sandwich. Det er også muligt at købe kaffe og kage eller måske nyde en smagfuld is fra Skarø i Skulpturparken?

Det er ikke nødvendigt at løse billet til museet for at besøge café eller butik. Der kan reserveres plads i cafeen for grupper på min. 6 personer. Henvendelse vedrørende reservation: Gæste- & arrangementschef, Helle Tengstedt: Helle@claymuseum.dk 

Da der kræses om maden, kan der være lidt ventetid.

Åbningstider - klik her

Køkkenet lukker ½ time før caféen lukker.