Kursuscenter Brogaarden i Middelfart

Kursuscenter Brogaarden

Foto: Kaare Bak

Hyggelig stemning med plads til alle

Smukt beliggende med adgang til skov og strand ligger Brogaarden og venter på at forkæle dig. På Brogaarden er der ro og tid til fordybelse og plads til at tænke og udvikle, både udendørs og indendørs. Faciliteter spænder fra pænt stort auditorium til mellemstore og mindre mødelokaler.

Placeringen midt i naturen med store vidder og udenomsarealer giver jer mulighed for at kombinere et møde eller en konference med udendørsaktiviteter og teambuilding. Vi har god plads til alle, handicapvenlige forhold og med god samvittighed går overskuddet til det gode formål. 

Book konference i Middelfart

https://www.brogaarden.dk

https://www.brogaarden.dk

https://www.brogaarden.dk

Plads til alle
På Brogaarden er der plads til alle og en bred vifte af mødefaciliteter og aktivitetsmuligheder, både indendørs og udendørs. Hele centret og udendørsarealerne er indrettet også med handicapvenlig tilgængelighed for fx kørestolsbrugere. På Brogården er der højt til loftet på flere måder. 

Brogaarden-Middelfart tilbyder flere forskellige møderum

Kursuscenter Brogaarden i Middelfart

https://www.brogaarden.dk

Bæredygtighed på flere planer
Social bæredygtighed og ansvarlighed er vigtige værdier for Brogaarden. Det er et konferencecenter med respekt omkring det enkelte menneske, uanset rolle og formåen i livet. De tænker og handler også på miljøet. Det er helt naturligt for dem. De har i forbindelse med de seneste tilbygninger installeret solceller og jordvarmeanlæg.

De opsamler og genbruger regnvand og planlægger og er i gang med at anlægge en større køkkenhave på Brogaardens grønne arealer bl.a. til at forsyne deres køkken med friske grøntsager, men også for at tilbyde deres gæster en sanselig og lærerig oplevelse med fuld tilgængelighed.