Fjelsted Skov Hotel & Konference i Middelfart tilbyder udendørs konferencer

Fjelsted Skov Hotel og konference

Foto: Fjelsted Skov Hotel

Det ligger i vores natur

Skal konferencen holdes på et hyggeligt familieejet konferencehotel med eksklusiv kro-stemning er Fjelsted Skov et oplagt valg. 10 HA frisk natur omkranser konference-stedet og giver rige muligheder for at krydre jeres ophold med store oplevelser i naturen.

Fjeldsted Skov, restaurant

Fjelsted Skov, stemning

Fjelsted Skov, gourmet

Fjelsted Skov, restaurant

Det ligger i deres natur at tage sig naturen og give igen for generationer. De gør alt hvad de kan for at skabe en sammenhængende og holistisk naturoplevelse for deres gæster men på naturen præmisser.

Hvert år genplanter de blomster- og vildtstriber som gestus og tak for at de må være gæster i naturen på denne skønne plet. Men også til glæde for deres  gæster.
Så mød også værter som insekter, dyr- og fugleliv midt i søer og vandhuller, skovrejsninger og omdannede markarealer til naturområder. 

For dem er bæredygtighed nemlig ikke kun energioptimering og solceller. De reetablerer naturen omkring dem for stærkere biodiversitet og en bedre verden til gavn for os alle. 

Mad i naturen konference under åben himmel

Natur og takeaway

Konference med kvalitetsforplejning

De optimerer løbende deres udearealer, så de kommer alle deres besøgende til gavn, men altid på naturen præmisser. De tilbyder både lærerige sanketure, spændende vildtoplevelser med meget mere som et ekstra input til jeres konference.