Dejlige stemning i Comwell Middelfarts spisesal

Comwell Middelfart

Foto: Comwell Middelfart

Helhedsorienteret bæredygtig konferenceoplevelse

Bæredygtig skandinavisk konferenceoplevelse

Med udsigt til Lillebælt og central placering kan I booke jeres næste konference på Comwell Middelfart. Tæt på det hele, både strand og attraktioner.

Hotellet byder jer velkommen med en varm familiær stemning og oplevelse med både en hyggelig dæmpet loungestemning, knitrende ild i pejsen til store lyse top-professionelt udstyret mødelokaler.

Med sin centrale placering midt i landet og den nemme adgang fra motorvejen er Comwell Middelfart det oplagte valg til møder, konferencer og udstillinger, når deltagerne kommer fra hele landet eller når tilgængeligheden skal prioriteres.

Konference hos Comwell Middelfart

Knference hos Comwell

Comwell Middelfart

Comwell Middelfart

Når køkkenchefen skal forkæle jer, er det med stor passion for klassisk rustikt og nydansk mad inspireret af årstidens friske og økologiske råvarer - serveret med et twist.

Her er åbent både til frokost og aften, og Restaurant Trésor er perfekt til både en intim middag, fester og selskaber samt forretningsmiddage.

Skal I overnatte, får alle et værelse enten med terrasse eller balkon og værelserne er flot indrettede i skandinavisk varm stil, som indbyder til en god nats søvn.
Skal mødet eller konferencen have gang i enten grinemusklerne eller kroppens muskler, har I mange muligheder med masser af dejlige grønne områder i nærheden, der kan bruges til aktiviteter i løbet af mødedagen. 
Alt lige fra skræddersyede gå- og løberuter, cykeludlejning, brætspil eller en fodboldbane, hvis der skal dystes med bolden.

Konference i Middelfart

Konference i Middelfart

Konference i Middelfart

 Bæredygtighed 360 grader rundt om naturen og mennesker

Deres bæredygtighedsstrategi når hele vejen rundt. De går foran med bæredygtighed fra kælder til kvist. Hos Comwell drager de stor omsorg for mennesker og miljø. De vil være branchens foretrukne bæredygtige hotelkæde for deres gæster, medarbejdere og samarbejdspartnere. 

Tre vigtige områder - som de går op i - hver eneste dag:

De tager ansvar for vores ressourceforbrug, herunder minimerer mad -og ressourcespild og genanvender så meget, de kan.

De tager ansvar for at skabe balance og tage hensyn til både mennesker og miljø hver eneste dag på deres hoteller

De tager ansvar for deres kompetencer og vores omstillingsparathed uden at gå på kompromis med den gode serviceoplevelse.