©  Foto:

Historisk Byvandring

Tag med os på en historisk vandring gennem Middelfart, hvor arkitekt Axel Høyer vil guide jer gennem byens udvikling fra omkring år 1850 og op til i dag.

Har du nogensinde ønsket at træde tilbage i tiden og opleve Middelfarts historie fra omkring år 1850 og frem til i dag? Nu har du muligheden for at gøre det med vores spændende historiske vandring.

Tag med på denne enestående rejse gennem Middelfarts fortid og nutid, og lad arkitekt Axel Høyer føre dig gennem historien på en måde, du aldrig har oplevet før. En oplevelse fyldt med spænding, indsigt og kulturel rigdom venter dig på denne unikke historiske vandring!

Start din oplevelse ved Middelfarts ældste bygning, kirken, opført i det 13. århundrede. Undervejs passerer vi også TRÆKBANEN bag P-huset ved Rådhuset, et spændende kunstprojekt, som Axel Høyer selv har været med til at starte.

Denne vandring er en ideel måde at lære Middelfarts historie og arkitektur bedre at kende. Så tag dine kolleger under armen og oplev en hyggelig og lærerig bytur sammen.

Pris:
Antal: Op til 20 personer
Varighed: 1 1/2 time
Kontakt/booking: