Gå til indhold
©  Foto:

Workshops på CLAY i uge 7

Kom til hele to workshop på CLAY i vinterferien.

Den ene workshop har titlen ”Fantastiske væsener og finurlige planter” og tager udgangspunkt i udstillingen ”Natur. Spor og Spejlinger”. Derfor er det en fordel at have været omkring udstillingen forud for workshoppen, så du har inspiration til at skabe egne værker.

På workshoppen skal du nemlig være med til at skabe små landskaber bestående af væsener og finurlige planter. Teknikken vil være modellering og alle værker vil blive glaseret i en glasur, efter eget valg. Værkerne bliver brændt og kan efterfølgende afhentes på museet eller tilsendes. Fra 8 år.

På den anden workshop kan du fremstille din egen tallerken og kop. Workshoppen tager udgangspunkt i udstillingen ”Danske Stel – fra yndige blomster til grov glasur”.
Du får den nødvendige instruktion, så du bliver i stand til at fremstille koppen og tallerkenen. Du har frie hænder til at vælge både form og dekoration. Du kommer også til at snuse til designprocessens mange facetter og valg og arbejde med det levende ler. Dine værker bliver brændt og kan efterfølgende afhentes på museet eller tilsendes.

Fra 10 år.

Tilmelding, information og priser