Gå til indhold
©  Foto:

VandRover tur - Bådtur på Lillebælt

Sejlads på Lillebælt i en lavtliggende, hurtig RIB

På samme måde som en Land Rover på land kan tilbyde sine passagerer en spændende naturoplevelse, hvor man nemt kommer omkring i terrænnet, kan en RIB båd give jer en naturoplevelse, hvor I nemt kan komme omkring på vandet – derfor kalder vi vores sejltur med RIB båd for VandRover tur.
Vi råder over en hurtiggående RIB båd (moderne gummibåd med fast bund og mindre udenbordsmotor), som giver jer mulighed for at komme ud på Lillebælt, hvor marsvin er almindelige, sæler er stamgæster og havfuglene er på hjemmebane.

Denne tur kan med fordel kombineres med andre af Vends Motorik- og Naturskole aktiviteter fx ”På jagt efter livet på det lave vand” eller ”snorkling”.
I kunne gå i land på en strand og her undersøge livet i vandkanten med net eller snorkel.
Generelt kan man sige, at sejlture på Lillebælt giver en fantastisk mulighed for at opleve den smukke natur og det rige dyreliv i og omkring Lillebælt. Turen kan gå rundt om Fænø, til Fænøkalv (som er en øde ø), ind i Gamborg Fjord eller et helt fjerde sted alt efter jeres ønske. Man kunne også gå i land og indtage evt. medbragt forplejning – ens for alle turene er, at de indeholder spændende fortællinger og underholdende sejlads. Vi glæder os til at byde jer velkommen om bord!

OBS: Vi sejler kun i vandtemperaturer over 10˚C. Vores RIB båd er udstyret til passagersejlads og vi sejler efter Søfartsstyrelsens regler for området.

Praktisk information
Vends Motorik- og Naturskole stiller  med alt nødvendigt udstyr både i forhold til påklædning og sikkerhedsudstyr. Vi har således sejlertøj og varmt tøj til alle (om nødvendigt).

Mødested
Vi er mobile, så det er frit 

Varighed
Fra 1½ time

Deltagere
Max. 11 pers.

Pris
Alle arrangementer kan sættes sammen efter ønske og behov. Kontakt os eller VisitMiddelfart for yderligere information. Alle priser er vejledende DKK og excl. moms.

Del dine oplevelser :