Gå til indhold
©  Foto:

Svinø Shelterplads

Shelterpladsen er beliggende på spidsen af Svinø i Gamborg Fjord. Fra shelterpladsen går en sti ned til Gamborg Fjord.

Antal shelters: 3
Maks. antal personer pr. shelter: 2

Shelterpladsen på Svinø indgår i shelterkonceptet Blå Støttepunkter hvor du kan overnatte i nye moderne sheltere hele vejen rundt om Fyn.

Shelterpladsen er beliggende på spidsen af Svinø i Gamborg Fjord. Fra shelterpladsen går en sti ned til Gamborg Fjord. På stranden er der bådbroer, hvorfra man kan gå til shelterpladsen. Gamborg Fjord er et populært fiskeområde og der fanges mange havørreder, som kan tages med op til shelterpladsen og grilles over bålet. Husk gyldigt fisketegn, hvis der skal fiskes.

Shelterpladsen består af 3 ens shelters af typen ”Skrubben” med plads til 2 voksne i hvert shelter. Der er bålsted med fastmonteret grillrist og bænke. Derudover opføres i løbet af sommeren 2020 et primitivt toilet på pladsen.

I Gamborg Fjord er der gode muligheder for at se marsvin, som i gamle dage, da der stadig var jagt på marsvinene, blev drevet ind i bunden af Gamborg Fjord og slagtet der.
Det er muligt at køre helt til shelterpladsen og parkere ved Naturistforeningen Lillebælts campingplads, som ligger som nabo til shelterpladsen.

Læs mere her: Information og kapacitet

Book denne shelter

Del dine oplevelser :