skip_to_main_content

STATIONEN KAFFEBAR

Stationen Kaffebar er en hyggelig og nærværende kaffebar i bedste 60/70’er stil, hvor god kaffe, hygge og samvær er nøgleordene

Vi serverer høj kvalitet af økologisk kaffe, te og Fairtrade cacao. Derudover økoboller, Yoghurt med Granola, Sandwich, Panini, Nachos og sunde juicer.

Vi har indrettet kaffebaren og mødelokalerne i 60/70´er retrostil, og med et stor bogreol, hvor man kan bytte eller købe bøger. Der er spil til børn og voksne. Legetøj og tegnebord til vores små gæster.

Vi har en butik, hvor vi sælger kunstpuder fra Poulin Design af høj fransk kvalitet med de mest berømte kunstnere i verden som Picasso, Miro, Magritte og vores egen Leif Sylvester fra Danmark. Vi har boligtekstiler fra Night & Day og Arctic, som består af dyner, puder, sengetøj, håndklæder og plaider i moderne og klassisk design og god kvalitet. Butikken kan også byde på salg af økologiske kaffebønner, the, Munkholm hudpleje, trælegetøj og Simply Chocolate.

For de, der måtte lægge vejen forbi på cykel, har vi en aflyst baggård med cykelparkering og værktøj til div. reparationer. Samtidig udlejer vi cykler, til dem, der er friske på at udforske Middelfart på 2 hjul. 

Åbent alle dage undtaget lørdag, som kun er åben for arrangementer og møder - kontakt os gerne!