Gå til indhold
©  Foto:

Stand Up Paddling - (SUP)

SUP er en unik mulighed for at kombinere sjov på vandet med balance, motion og en storslået naturoplevelse. SUP byder på flere muligheder, så uanset om man er i humør til en dag ved stranden med leg og balancetræning, om man ønsker at få pulsen op med motions-paddling, eller om man mere er til at padle roligt omkring og nyde naturen og vandet, så er SUP en fantastisk mulighed for at opleve Lillebælt fra vandsiden.

Da det maksimale deltagerantallet er lille og kursets varighed forholdsvis lang med den samme
aktivitet, giver dette stor mulighed for et mere intensivt kursus i SUP. Deltagerne vil utvivlsomt føle sig sikre og i trygge hænder med en nærværende vejleder, når holdet er lille, hvilket giver plads til fokus på den enkelte deltager. Udbyttet af en sådan SUP oplevelse vil være øget selvtillid, den fysiske udfoldelse og den friske luft til hjernen, som resulterer i fornyet energi. Den store glæde ved en naturoplevelse på vandet smitter og kan vare ved længe.

Prøv en koncentreret SUPer naturoplevelse på vandet!

Praktisk information
Vends Motorik- og Naturskole stiller med alt nødvendigt udstyr. Når du deltager i aktiviteterne hos Vends Motorik- og Naturskole sker det på eget ansvar. Det er derfor din egen ulykkesforsikring, der skal dække ved eventuelle hændelige uheld.

Mødested
Vi er mobile, så det er frit 

Varighed
Fra 2 timer

Deltagere
Max. 4 pers.

Pris
Kontakt os eller VisitMiddelfart for yderligere information. Alle priser er vejledende DKK og excl. moms.

Del dine oplevelser :