Gå til indhold
©  Foto:

Segway

Har du prøvet følelsen af at svæve på en Segway?

Ledsaget af certificerede erfarne instruktører fra Team Segway og god musik, skaber vi oplevelsen af en sammensmeltning af finmotorik, mekanik og fart.
At køre Segway er en øvelse i god kommunikation og hamrende sjov underholdende for alle...

Eventen bliver lavet som en hold-konkurrence på op til 5 samtidige hold (min. 3/max 5 pr. hold). Aktiviteten varer ca. 2 timer, og det er kun muligt at vinde hvis hele holdet samarbejder om en række opgaver undervejs.

En aktiv oplevelse som alle, uanset fysik og erfaring - kan deltage I på lige vilkår. Aktiviteten kan foregå i alt slags vejr.

Lidt om Segway

En Segway er et advanceret tohjulet køretøj som selv holder balancen, og som man styrer ved at læne sig meget lidt frem eller tilbage, og ved at dreje Segway’ens styrepind til side for at dreje den.

Når først man vænner sig til det - og det gør man meget hurtigt! - så er det en ren fornøjelse at køre på den, og det føles meget intuitivt.

En Segway event er ikke kun målrettet at skabe en god oplevelse for de enkelte, det er lige så meget rettet imod at skabe en god træning i formidling, samarbejde og kommunikation, samtidig med at det er underholdende - den ultimative teambuilding event. Og det laver vi ca. 400 gange årligt med Segway, så vi ved det virker.

Pris: fra DKK 3.200 ,-
Varighed: 1,5 - 2 timer
Deltagere: Fra 6 personer