Gå til indhold
©  Foto:

På jagt efter livet på det lave vand

Se, hvilket liv, der gemmer sig på det lave vand i Lillebælt

På stranden og i vandkanten kan I nyde en pause eller få mulighed for at få flyttet fokus, mens I går på jagt efter livet på det lave vand. Der gemmer sig en, for de flestes vedkommende, ukendt verden lige under overfladen i Lillebælt og den ligger blot og venter på at blive udforsket.

Har man én gang på en sommerdag kigget ned i vandet gennem en havkikkert, vil man for altid være fascineret af det fantastiske dyreliv, der udfolder sig her: Rejer, småfisk, tangsnarer, der bygger rede, tangnåle, der er Danmarks svar på søheste, krebs, krabber og vandmanden, som har hele 4 maver. Med waders eller vådsko på fødderne går turen ud i det lave vand med net og vandkikkert, så vi kan observere og indfange de spændende eksemplarer, som lever under overfladen. På stranden står der store kar med alt, hvad vi fanger af spændende smådyr og der vil være tilknyttet en naturvejleder, som vil fortælle alt om mylderet af liv under overfladen. Efter nogle timer ved stranden kan I vende tilbage med ny energi, rensede tanker og en bred viden om det fantastiske liv, der udfolder sig under havoverfladen i Lillebælt.

Vi sørger for alt det nødvendige udstyr: Waders, net, rejenet, vandkikkerter, krabbesnore, baljer m.m. Fang fx rejer til en dejlig rejemad, eller pluk blåmuslinger og tang til en tallerken med lækkerier fra havet. Aktiviteten giver størst udbytte i vandtemperaturer over 10 grader.

Praktisk information
Vends Motorik- og Naturskole stiller  med alt nødvendigt udstyr.

Mødested
Vi er mobile, så det er frit 

Varighed
1-3 timer

Deltagere
Max. 40 pers.

Pris
Kontakt os eller VisitMiddelfart for yderligere information.

Del dine oplevelser :