Gå til indhold
©  Foto:

NyHavn 2

- et godt sted at være

Sejlere i det smukke Lillebælt kan glæde sig over endnu en lystbådehavn, NyHavn 2, i centrum af Middelfart lige ved KulturØen. Vi byder alle velkommen, og har plads til selv de helt store både på op til 21 meter.
Her er ægte city-stemning på den ene side af havnen og på den anden side har sejlerne udsigt over Lillebælt, med kig til begge broer - en fantastisk udsigt.
Havnepenge betales i betalingsautomaten, enten med betalingskort eller MobilePay. Når havnepengene er betalt, er både vand, el, adgang til bad og toilet samt Wi-Fi inkluderet. Du skal ikke tænke på andet, end at nyde dit ophold.

Autocampere på p-pladsen
Plads til ca. 23 autocampere.
Autocampere kan parkere for DKK 14 kr. pr. time, dog max DKK 200 pr. døgn. inkl. strøm.
Reservation er ikke mulig… det er først til mølle princip.
Kemisk toilet kan tømmes på pladsen. Der kan ikke tømmes grå vand.

Booking
NyHavn 2 har som den første havn i Danmark lagt alle pladser ud til booking.
Dermed kan sejlerne sikre sig en plads på forhånd og på den måde tage sig ekstra god tid på vandet.
Online booking er i sæson 2022 desværre ikke muligt. Begge flydebroer gik til under stormen Malik, og elektronikken er endnu ikke på plads.
Manuel bookning kan klares ved opringning til Pia på nr.: 21 22 71 14

Udflugter fra havnen
Besøg Middelfart by med de mange kulturelle oplevelser hele året, shopping, museer og gallerier. Er I til action, er der mulighed for Bridgewalking på den gamle Lillebæltsbro, hvor I fra 60 meters højde, kan opleve udsigten over Lillebælt. Hvis det skal være mere roligt, kan i tage på hvalsafari.

Vi ses i NyHavn 2 Middelfart

Del dine oplevelser :